Κόσμος

Τερέζα Μέι: Την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου θα ανακοινωθεί ο διάδοχός της

Τερέζα Μέι: Την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου θα ανακοινωθεί ο διάδοχός της
Τα μέλη του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας θα ψηφίσουν για τον διάδοχο της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι την εβδομάδα που ξεκινάει την 22α Ιουλίου.

Τα μέλη του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος της Βρετανίας θα ψηφίσουν για τον διάδοχο της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι την εβδομάδα που ξεκινάει την 22α Ιουλίου, έγινε σήμερα γνωστό από τα κεντρικά του κόμματος. Στο πρώτο στάδιο της όλης διαδικασίας για τη διαδοχή της Μέι, τα μέλη του Συντηρητικού Κόμματος του κοινοβουλίου θα μειώσουν τον αριθμό των 11 υποψηφίων στους 2 επικρατέστερους έπειτα από μια σειρά ψηφοφοριών. Τα μέλη του κόμματος σε όλη την επικράτεια θα αποφασίσουν κατόπιν μεταξύ αυτών των δύο υποψηφίων.

Το Συντηρητικό Κόμμα επισήμανε, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, ότι η πρώτη ψηφοφορία των βουλευτών θα διεξαχθεί στις 13 Ιουνίου, ενώ ψηφοφορίες έχουν προγραμματιστεί για την 18η Ιουνίου, τη 19η Ιουνίου και την 20η Ιουνίου.

Το  δώρο της Τερέζα Μέι στη Μελάνια Τραμπ

Το δώρο της Τερέζα Μέι προς την Μελάνια Τραμπ, που έλαμψε κατά την πρώτη ημέρα της τριήμερης επίσημης επίσκεψης, ήταν ένα σετ τσαγιού, που δημιούργησε η Βρετανίδα σχεδιάστρια Έμα Μπριτζγουότερ. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της πρωθυπουργού, και τα δύο δώρα είχαν επιλεγεί προσεκτικά και το σετ τσαγιού ήταν «μια ανάμνηση της επίσκεψης στον πρωθυπουργική κατοικία ως μέρος αυτού που ελπίζουμε πως θα είναι μια επιτυχημένη κρατική επίσκεψη».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments