Μedia

«Charlie Hebdo»: Προκαλεί σάλο ξανά – Αυτή τη φορά με το εξώφυλλο για το Μουντιάλ γυναικών (pic&vid)

«Charlie Hebdo»: Προκαλεί σάλο ξανά – Αυτή τη φορά με το εξώφυλλο για το Μουντιάλ γυναικών (pic&vid)
«Αηδιαστικό», «προσβλητικό», «σεξιστικό» λένε χρήστες του Twitter για το εξώφυλλο του «Charlie Hebdo».

Δεν είναι η πρώτη και σίγουρα δε θα είναι και η τελευταία φορά που το γαλλικό περιοδικό «Charlie Hebdo» προκαλεί έντονες συζητήσεις και σίγουρα πολλές αντιδράσεις για την επιλογή του στην πρώτη του σελίδα. Σχεδόν κάθε μήνα το εξώφυλλό του παρουσιάζει κάτι αρκετά… extreme. Αρκετά προκλητικό.

Κάτι που το κάνει viral. Για τους σωστούς ή τους λάθος λόγους. Άλλωστε δε φαίνεται να τους ενδιαφέρει και πολύ. Ο λόγος που υπάρχει το συγκεκριμένο περιοδικό είναι για να… προκαλεί. Να κριτικάρει με έναν δικό του τρόπο. Που σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι. Που έχει φανατικούς φίλους, αλλά και φανατικούς εχθρούς.

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει φυσικά και το εξώφυλλο του «Charlie Hebdo» για το Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών. Το γαλλικό περιοδικό αποφάσισε να ασχοληθεί με την διοργάνωση που άρχισε την περασμένη Παρασκευή στα γήπεδα της χώρας.

Ωστόσο, το εξώφυλλο προκάλεσε σάλο, με πολλούς να το χαρακτηρίζουν εμετικό. Σε αυτό υπάρχει ένα σκίτσο με ένα αιδοίο και μια ποδοσφαιρική μπάλα να βρίσκεται μπροστά από αυτό.

«Θα τρώμε αυτό όλο τον μήνα» είναι η λεζάντα στο σκίτσο. Δείτε το:

Όπως ήταν αναμενόμενο το εξώφυλλο του περιοδικού προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις με αρκετούς να το χαρακτηρίζουν «αηδιαστικό», άλλους «σεξιστικό» και άλλους «προσβλητικό» προς τις γυναίκες που παίζουν επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments