Τεχνολογία

Huawei Mate 30 Pro: Με τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος

Huawei Mate 30 Pro: Με τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος
Νέες φήμες έρχονται από την Κίνα σχετικά με το Huawei Mate 30 Pro, με το νέο σύστημα καμερών να ξεχωρίζει.

Το Huawei Mate 30 Pro θα αποτελέσει το νέο στοίχημα της εταιρείας. Όπως αναφέρουν νέες πληροφορίες από την Κίνα, το νέο μοντέλο θα έχει στο πίσω μέρος του τετραπλό σύστημα καμερών. Μάλιστα, οι κάμερες θα είναι τοποθετημένες στο κέντρο και όχι στο πλάι. Θα βρίσκονται μαζί με το φλας σε διάταξη V, με δυνατότητα 5x οπτικό zoom και 50x ψηφιακό.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που έρχονται από ιστοσελίδες της Κίνας, στην οθόνη θα υπάρχει μια οπή για τη διπλή selfie κάμερα στα πρότυπα του Galaxy S10+. Όμως, στο νέο μοντέλο, η οπή θα είναι στην αριστερή πάνω πλευρά του τηλεφώνου. Όσο για την οθόνη, θα πρέπει να ετοιμαστούμε για 90Hz ρυθμό ανανέωση, στα πρότυπα του OnePlus 7 Pro, ενώ θα έχει και κυρτά άκρα στο πλάι.

Οι απεικονίσεις εμφανίζουν αρκετά χρώματα, όπως Black, Red, Gold White, Blue, Chrome White, Classic Blue και Classic Red. Το Huawei Mate 30 Pro αναμένεται με τον Kirin 985 και 5G modem.

Φήμες κάνουν λόγο και για αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, μπαταρία 4.200mAh και 55W fast charging. Ημερομηνία παρουσίασης ακόμη δεν έχουμε, παραδοσιακά όμως αναμένεται τον Οκτώβριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments