Πολιτική

Δημήτρης Τζανακόπουλος: Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ εγγύηση για δικαιότερη φορολογία

Δημήτρης Τζανακόπουλος: Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ εγγύηση για δικαιότερη φορολογία
Δημήτρης Τζανακόπουλος: Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι το πρόγραμμα του κόμματος του είναι εγγύηση για δικαιότερη φορολογία και μισθολογικές αυξήσεις.

Δημήτρης Τζανακόπουλος: Βρισκόμαστε σχεδόν μια εβδομάδα πριν τις εκλογές 2019. Όλα τα κόμματα εντείνουν τον αγώνα τους προκειμένου να πάρουν την ψήφο του Ελληνικού λαού. Μέσα σε αυτούς ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.  Απελευθερωμένοι από τη σκληρή επιτροπεία και τους εξωτερικούς καταναγκασμούς, βρισκόμαστε σε μια νέα κατάσταση «που μας επιτρέπει τώρα να αφήσουμε το δικό μας στίγμα, να δημιουργήσουμε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, να ανασυγκροτήσουμε την ελληνική οικονομία, να εγγυηθούμε ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος, να ενισχύσουμε την κοινωνική συνοχή», τονίζει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σε συνέντευξή του στην «ΑΥΓΗ».

Ο υποψήφιος στην ‘Α Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει ότι τα μηνύματα από τις περιοδείες στις γειτονιές της πρωτεύουσας, είναι ενθαρρυντικά «παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια αντικειμενικά δύσκολη μάχη». Προσθέτει ότι ο πολύς κόσμος «κατανοεί πώς παρά τις δυσκολίες ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε όχι μόνο να βγάλει τη χώρα από το μνημόνιο αλλά και να εκκινήσει την διαδικασία της κοινωνικής και οικονομικής ανασυγκρότησης της χώρας και αυτός ο κόσμος δεν θέλει να διακινδυνεύσει αυτή την πορεία, ούτε να επιστρέψει το παλιό καθεστώς».

Δημήτρης Τζανακόπουλος: Τα “καρφιά” για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σημειώνει ότι και η νέα γενιά θα δώσει τις σωστές απαντήσεις στα ερωτήματα που μπαίνουν στις εκλογές: Για το εάν θέλουν «διεύρυνση δικαιωμάτων ή περιορισμό τους, δουλειά με δικαιώματα ή πλήρη απορρύθμιση της αγοράς εργασίας, ισότητα στις αμοιβές ή υποκατώτο μισθό και αδήλωτη εργασίας, στήριξη της καινοτομίας και της έρευνας ή ένα οικονομικό μοντέλο που βασίζεται στο μειωμένο μισθολογικό κόστος και τον αθέμιτο ανταγωνισμό ,ένα σύγχρονο δυτικό κράτος ή την επιστροφή στις παρωχημένες αντιδραστικές ιδεολογίες του εθνικισμού και του θεσμικού ρατσισμού». Ως προς το τελευταίο σχολιάζει ότι «η φράση ‘επιδόματα μόνο για τα Ελληνόπουλα’ όταν ακούγεται από στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε μια ευρωπαϊκή χώρα προκαλεί ανατριχίλα».

Σχετικά με το εκλογικό «τελεσίγραφο» του κ. Μητσοτάκη, μιλά για «κατεξοχήν αλαζονικό δίλημμα» που «υποκρύπτει βαθιά αδυναμία και έντονη αγωνία για το αποτέλεσμα των εκλογών» και προσθέτει ότι η ψήφος «δεν κερδίζεται με τέτοιου είδους εκβιασμούς», αλλά με σύγκριση προγραμμάτων «και αυτό είναι που αποφεύγει σκόπιμα ο κ. Μητσοτάκης».

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστή η σχέση του Δημήτρη Τζανακόπουλου με την Έφη Αχτσιόγλου. Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός. Όταν η Έλη Στάη ρώτησε τον πρωθυπουργό για την επιλογή της Αχτσιόγλου για κυβερνητική εκπρόσωπο. Τη θέση δηλαδή που μέχρι πριν λίγο καιρό είχε ο σύντροφος της. “Βάζετε όμως να τσακωθούν οικογένειες; Γιατί η ίδια είπε χθες ότι έχει δεσμό με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο. Τους βάλατε σε αντιπαράθεση; Τη μία τη βάλατε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας τον άλλο τον βάλατε να κυνηγάει τον σταυρό», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments