Αθλητισμός

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Υπογράφει στους Μπακς για δύο χρόνια

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Υπογράφει στους Μπακς για δύο χρόνια
Θανάσης Αντετοκούνμπο: Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο σμίγουν στο NBA.

Θανάσης Αντετοκούνμπο: O Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκτά την καλύτερη… παρέα στους Μιλγουόκι Μπακς. Και αυτή δεν είναι άλλη από τον αδερφό του Θανάση, ο οποίος ετοιμάζει οριστικά βαλίτσες για το Μιλγουόκι και τον μαγικό κόσμο του NBA.

Ο 27χρονος φόργουορντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με το «Eurohoops» πάει στο Μιλγουόκι, προκειμένου να αγωνιστεί στο πλάι του αδερφού του Γιάννη, στους Μπακς.

Όπως αναφέρεται, ο πρώην «πράσινος» αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τα «ελάφια». Μάλιστα, στους Μπακς την επόμενη σεζόν θα σμίξουν οι οικογένειες, καθώς εκτός από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, Γιάννης και Θανάσης, θα είναι και αυτά των Λόπεζ, Μπρουκ (που ήταν ήδη στην ομάδα) και Ρόμπιν, ο οποίος μέχρι πρότινος έπαιζε στους Μπουλς.

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Θανάσης ήταν στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο φέτος είχε κατά μέσο όρο 4,2 πόντους και 1,8 ριμπάουντ, στην Ευρωλίγκα.

Παναθηναϊκός και Θανάσης Αντετοκούνμπο είχαν συζητήσεις μετά το τέλος του πρωταθλήματος για ανανέωση της συνεργασίας τους, αλλά η διαφορά στα οικονομικά ήταν μεγάλη. Συγκεκριμένα, ο Αντετοκούνμπο ζητούσε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως για να υπογράψει, κάτι που ήταν πολύ μακριά απ’ αυτά που πρόσφερε ο Παναθηναϊκός.

Κάπου εκεί εμφανίστηκε το επίσημο ενδιαφέρον των Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι κάνουν ακόμα πιο… χαρούμενο τον MVP του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θανάσης θα υπογράψει ένα συμβόλαιο ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, κάτι που σημαίνει πως η αύξηση στα χρήματα που έπαιρνε είναι ραγδαία.

Ο παίκτης είχε ακουστεί ότι θα αγωνιζόταν και στο Summer League με τη φανέλα των «ελαφιών» ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη καθώς εξασφάλισε εγγυημένο συμβόλαιο.

Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του Θανάση Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ. Είχε αγωνιστεί για λίγα παιχνίδια με τη φανέλα των Νιου Γιορκ Νικς τη σεζόν 2015-2016. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό με τον οποίο κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments