Πολιτική

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Οι πολίτες μπορούν να αλλάξουν τα πάντα

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Οι πολίτες μπορούν να αλλάξουν τα πάντα
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η πρώην πρόεδρος της Βουλής κάλεσε τον Ελληνικό λαό να φέρει την ανατροπή με την ψήφο του.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Από τις 7 το πρωί οι κάλπες σε όλη τη χώρα είναι ανοιχτές. Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί σπεύδουν στα εκλογικά κέντρα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Μέσα σε αυτούς και η πρώην πρόεδρος της Βουλής. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ψήφισε στη Θεσσαλονίκη και έκανε κάλεσμα στον Ελληνικό λαό. Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας τόνισε ότι οι πολίτες είναι αυτοί που μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα.

«Σήμερα είναι η μέρα των πολιτών, που μπορούν με την ψήφο τους να αλλάξουν τα πάντα. Οι Έλληνες κι οι Ελληνίδες μπορούν να διεκδικήσουν το παρόν και το μέλλον που ονειρεύονται και που αξίζουν. Πιστεύω ότι θα το κάνουν», ήταν τα λόγια της.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Το πιστεύει για είσοδο στη Βουλή

Πριν από λίγες μέρες το πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είχε εκφράσει την αισιοδοξία της ότι η Πλεύση Ελευθερίας θα μπορέσει να συγκεντρώσει ένα ποσοστό της τάξης του 3% και θα μπορέσει να μπει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. “Δε λέω, εάν θα μπούμε στη Βουλή, λέω μόλις μπούμε στη Βουλή. Δίνουμε το μήνυμα, ότι τα πάντα μπορούν να διεκδικηθούν… Είμαστε εδώ, για να δώσουμε τη μάχη, που πρέπει να δοθεί… Το ερώτημα είναι: Θέλεις ζωή στη Βουλή“.

Η κ. Κωνσταντοπούλου επανέλαβε ότι το κόμμα της έχει προτάσεις για τη διεκδίκηση και την επίλυση καίριων ζητημάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία. Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών «μπορεί και πρέπει να ακυρωθεί με νομικά, κοινοβουλευτικά, πολιτικά και πολιτειακά εργαλεία, με δημοψήφισμα και με συγκρότηση ειδικής επιστημονικής επιτροπής».

Αναφέρθηκε επιγραμματικά στις δεσμεύσεις της «Πλεύσης Ελευθερίας», όπως είναι η ενεργοποίηση του πορίσματος της «Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους και συνέχιση του λογιστικού ελέγχου για υποθέσεις διαφθοράς, ασφαλιστικά ταμεία και όπου δεν ολοκληρώθηκε, πρόταση ενεργοποίηση των διαδικασιών για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών και ενεργοποίηση του πορίσματος για τη Siemens με ακύρωση του “άκυρου” συμβιβασμού, μικτά ορκωτά δικαστήρια σε όλες τις βαθμίδες και άρση του καθεστώτος διορισμού της ηγεσίας της δικαιοσύνης από την κυβέρνηση». «Αυτές είναι οι δεσμεύσεις μας. Εγώ όπως ξέρετε, ό,τι λέω το κάνω. Και θα το κάνω» υποσχέθηκε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments