Διεθνή

Άνγκελα Μέρκελ: Τι απάντησε σε ερώτηση για το τρέμουλο

Άνγκελα Μέρκελ: Τι απάντησε σε ερώτηση για το τρέμουλο
Άνγκελα Μέρκελ: Η Γερμανίδα εμφανίστηκε ξανά να τρέμει σε δημόσια εμφάνιση της. Τι δήλωσε η ίδια επί του θέματος.

Άνγκελα Μέρκελ: Νέα ανησυχία για την υγεία της Άνγκελα Μέρκελ ξέσπασε όταν η Γερμανίδα καγκελάριος εμφανίστηκε να τρέμει σε μια ακόμη δημόσια εμφάνιση της, αυτή τη φορά κατά την υποδοχή του Φινλανδού πρωθυπουργού, στο Βερολίνο. Ακριβώς το ίδιο είχε συμβεί και στις 27 Ιουνίου ενώ βρισκόταν στο πλευρό του Γερμανού προέδρου Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ που απηύθυνε ομιλία με αφορμή το διορισμό της νέας υπουργού Δικαιοσύνη, Κριστίνε Λάμπρεχτ.

Το πρώτο επεισόδιο είχε καταγραφεί στις 18 Ιουνίου κατά την υποδοχή, στην καγκελαρία, του νέου προέδρου της Πολωνίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι. Στις 18 Ιουνίου, η Μέρκελ εμφανίσθηκε να τρέμει κατά την υποδοχή του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βερολίνο. Τότε, η καγκελάριος είχε υποστηρίξει πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας και πως το τρέμουλο ήταν αποτέλεσμα αφυδάτωσης. Όπως τόνιζε μάλιστα τότε, συνήλθε άμεσα αφού ήπιε ένα ποτήρι νερό. Την εξήγηση της καγκελαρίου για το τρέμουλο επιβεβαίωναν τότε και οι ειδικοί.

Δείτε το πιο πρόσφατο βίντεο με το τρέμουλο της Γερμανίδας Κκαγκελαρίου:

Άνγκελα Μέρκελ: Απέδωσε το τρέμουλο σε ψυχολογικό παράγοντα

Η ίδια η Γερμανίδα καγκελάριος έσπευσε να τονίσει πως το όλο περιστατικό αποδίδεται σε ψυχολογικό παράγοντα, αποκαλύπτοντας ότι ήδη επεξεργάζεται το πρώτο συμβάν με τον πρόεδρο της Πολωνίας. Παράλληλα, διαβεβαίωσε άπαντες ότι είναι απολύτως καλά στην υγεία της και μπορεί να αντεπεξέλθει στα καθήκοντα της.

«Είμαι καλά. Ήδη πρόσφατα ξαναείπα ότι βρίσκομαι σε φάση επεξεργασίας τoυ περιστατικού με τον Πολωνό Πρόεδρο Ζελένσκι. Αυτή προφανώς δεν έχει πλήρως ολοκληρωθεί, αλλά υπάρχει πρόοδος και πρέπει τώρα για ένα διάστημα να ζω με αυτό, αλλά είμαι πολύ καλά και δεν χρειάζεται ανησυχία», δήλωσε η κυρία Μέρκελ, κατά την διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Φινλανδό Πρωθυπουργό Άντι Ρίνε, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το νέο επεισόδιο.

Κληθείσα να τοποθετηθεί σχετικά με το αν θα έπρεπε να δημοσιοποιεί στοιχεία για την υγεία της, όπως συμβαίνει π.χ. στην Φινλανδία, η κυρία Μέρκελ τόνισε: «Πιστεύω ότι έγιναν σήμερα οι δηλώσεις μου για αυτό το θέμα και νομίζω ότι η δήλωσή μου ότι είμαι καλά μπορεί να γίνει αποδεκτή. Είπα ότι πρέπει να επεξεργαστώ αυτό το συμβάν, ότι βρίσκομαι σε αυτή την διαδικασία και πιστεύω ότι έτσι όπως ήρθε, κάποια μέρα έτσι θα φύγει. Αλλά δεν είμαστε ακόμη εκεί και κατά τα άλλα είμαι απολύτως πεπεισμένη ότι μπορώ να αποδώσω καλά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments