Αθλητισμός

Φίλιπ Μπράνταριτς: Συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ λένε οι Ιταλοί

Φίλιπ Μπράνταριτς: Συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ λένε οι Ιταλοί
Φίλιπ Μπράνταριτς: Ο Κροάτης χαφ φέρεται να έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον ΠΑΟΚ και μένει το τελικό "ΟΚ" της Κάλιαρι.

Φίλιπ Μπράνταριτς: Ο ΠΑΟΚ φορτσάρει για να είναι έτοιμος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι “ασπρόμαυροι” μετά το περσινό νταμπλ θέλουν να κάνουν άλλο ένα μεγάλο βήμα στην ιστορία τους. Αυτό είναι η συμμετοχή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά. Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει συμπληρώσει αρκετές μέρες στην ομάδα και αυτές είναι αρκετές για να γνωρίζει τα κενά του ρόστερ του.

Μια από τις θέσεις που έχει θέσει σαν προτεραιότητα ο Πορτογάλος τεχνικός είναι αυτή του κεντρικού χαφ. Αρκετοί κομβικοί παίκτες αποχώρησαν από τον ΠΑΟΚ, ενώ οι Βέρμπλουμ και Μαουρίτσιο είναι τραυματίες. Αυτό κάνει την ανάγκη για απόκτηση μέσου επιτακτική. Οι “ασπρόμαυροι” εξέτασαν πολλά ονόματα, αλλά φαίνεται πως έχουν καταλήξει στον Φίλιπ Μπράνταριτς της Κάλιαρι.

Φίλιπ Μπράνταριτς: Φήμες για συμφωνία με τον ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία ο 27χρονος μέσος τα έχει βρει σε όλα με τον Δικέφαλο και το μόνο που απομένει είναι η θετική απάντηση της Κάλιαρι στην πρόταση που έχει καταθέσει ο “δικέφαλος του Βορά”.  Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι η Κάλιαρι ζητάει πέντε εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Κροάτη μέσο, ρίχνοντας τις απαιτήσεις της στο 1/3 από το αρχικό ποσό που ζητούσε για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Σύμμαχος του ΠΑΟΚ στις διαπραγματεύσεις είναι ο ίδιος ο Μπράνταριτς, που έχει συμφωνήσει με τον “δικέφαλο του Βορά”, αφού η προοπτική της συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει δελεάσει τον 27χρονο μέσο. Την περασμένη σεζόν ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το συμβόλαιο του με την Ιταλική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments