Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ερώτηση που έκανε στους αρχηγούς των επιτελείων

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ερώτηση που έκανε στους αρχηγούς των επιτελείων
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός είχε χθες συνάντηση με τους αρχηγούς των επιτελείων, απευθύνοντάς τους και μία ερώτηση που τους ξάφνιασε.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε επίσκεψη στο Υπουργείο Άμυνας το μεσημέρι της Τετάρτης, όπου και συναντήθηκε με τους αρχηγούς των επιτελείων. Οι αξιωματούχοι έκαναν άκρως θετικά σχόλια σχετικά με το υψηλό επίπεδο ενημέρωσης του πρωθυπουργού για τα ζητήματα άμυνας, ενώ αρκετά θετική εντύπωση έκανε και το γεγονός πως ο κ. Μητσοτάκης έδωσε τη δυνατότητα στους αρχηγούς να πουν τις απόψεις τους επί του θέματος. Με τη σειρά τους, οι αξιωματούχοι ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό για την κατάσταση που επικρατεί, όπως και τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν στην άσκηση των καθηκόντων τους. Μάλιστα, ξεχώρισε η ερώτηση που ο κ. Μητσοτάκης απηύθυνε σε κάθε αξιωματούχο: “Τι σας κρατά ξύπνιο το βράδυ κ. Αρχηγέ;”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι η επίσκεψή του στο υπουργείο Άμυνας είχε συμβολικό χαρακτήρα, ενώ ευχαρίστησε τα επιτελεία και τους αρχηγούς για το επίπεδο ενημέρωσης που έλαβε σχετικά με τα θέματα άμυνας αλλά και για τις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν για την αμυντική πολιτική της Ελλάδος. Έπειτα, ο νέος πρωθυπουργός έλαβε τιμητική πλακέτα από τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, υπουργό Εθνικής Άμυνας, με το θυρεό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, αλλά και μια κορνίζα με το Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάταξης που καταγράφει τις θέσεις και τις βάσεις που υπηρέτησε ως σμηνίτης.

Με τη σειρά του, ο πτέραρχος και αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Χρήστος Χριστοδούλου, προσέφερε στον πρωθυπουργό μια φόρμα πιλότου, η οποία περιείχε όλα τα διακριτικά της πολεμικής αεροπορίας και το όνομά του. Παράλληλα, τον προσκάλεσε να πετάξουν με F-16 πάνω από το Καστελόριζο, με τον κ. Μητσοτάκη να υποδέχεται με περισσή χαρά την πρόσκληση. Τέλος, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος δώρισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη (ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος τη σειρά με τις συναντήσεις του) το δελτίο κατάταξής του στην Πολεμική Αεροπορία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments