Video

Tomorrowland: Τα “έσπασε” στο γνωστό φεστιβάλ ο Σακίλ Ο’Νίλ

Tomorrowland: Τα “έσπασε” στο γνωστό φεστιβάλ ο Σακίλ Ο’Νίλ
Tomorrowland: Ένα βίντεο που δείχνει τον Σακίλ Ο'Νιλ στο γνωστό μουσικό φεστιβάλ έχει γίνει viral.

Tomorrowland: Γνωρίζαμε την αγάπη του Σακίλ Ο’Νιλ για το Μπάσκετ. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι ο παλαίμαχος αθλητής είναι λάτρης της ηλεκτρονικής μουσικής. Αυτές τις μέρες διεξάγεται στο Βέλγιο ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ του πλανήτη. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο που δείχνει τον Σακίλ να βρίσκεται στην πρώτη σειρά της αρένας και εκστασιασμένος να κουνιέται στο ρυθμό της μουσικής.

Βέβαια η παρουσία του θηριώδη πρώην σέντερ των Λέικερς μόνο τυχαία δεν είναι. Ο Ο’Νιλ έχει πειραματιστεί πολλά πράγματα και ένα από αυτά είναι να παίζει μουσική σαν DJ. Απογειώθηκε” όμως όταν βρέθηκε στη ”Tomorrowland”. Στα βίντεο που ακολουθούν, θα δείτε ένα… θηρίο 2,16 μέτρων να ”κοπανιέται” μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο!

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

Λίγο νωρίτερα ο Αμερικανός είχε δώσει το δικό σόου

Το Tomorrowland οργανώνεται από την ID&T, εταιρία ψυχαγωγίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης. Λαμβάνει χώρα στο Βέλγιο ως φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο στην πόλη Μπουμ από το 2005. Τα πρώτα ονόματα που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο φεστιβάλ ήταν οι Push (M.I.K.E.), Armin Van Buuren, Cor Fijneman, Yves Deruyter, Technoboy και Coone το έτος δημιουργίας του.

Όπως το αντίστοιχό του στην Ολλανδία, το Mysteryland, το οποίο λαμβάνει χώρα στην γειτονική χώρα από το 1993, είναι ένα μεγάλο σε μέγεθος, και άκρως επιτυχημένο φεστιβάλ. Περιτριγυρισμένο από μια διακόσμηση που θυμίζει παραμύθι, το Tomorrowland προσφέρει μια ευρύτητα μουσικών ειδών εντός των πλαισίων της ηλεκτρονικής μουσικής. Από το 2005, λαμβάνει χώρα κάθε καλοκαίρι στην τοποθεσία Schorre Boom, με παγκοσμίου φήμης DJs όπως οι Armin van Buuren, David Guetta, Ferry Corsten, Bob Sinclar να το έχουν τιμήσει με την παρουσία τους. [εκκρεμεί παραπομπή]Στο Tomorrowland, οι χώροι διεξαγωγής του κατηγοριοποιούνται ανάλογα με το είδος μουσικής που παίζεται σε αυτούς. Για παράδειγμα, το 2006 υπήρχαν 10 διαφορετικοί χώροι στο Tomorrowland, στον καθένα από τους οποίους έπαιζε και διαφορετικό είδος μουσικής. Θυμίζουμε ότι το γνωστό φεστιβάλ θα διεξαχθεί και στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments