Ελλάδα

Volotea: Ακύρωσε πτήση από τη Μύκονο και έστειλε τους επιβάτες στην Αθήνα με το πλοίο

Volotea: Ακύρωσε πτήση από τη Μύκονο και έστειλε τους επιβάτες στην Αθήνα με το πλοίο
Volotea: Απίθανη ταλαιπωρία για όσους είχαν κλείσει εισιτήρια για να ταξιδέψουν από τη Μύκονο στην Αθήνα. Περίμεναν για ώρες και τους ενημέρωσαν πως θα φύγουν με το πλοίο. Πολλά προβλήματα και στην πτήση από Ρόδο για Αθήνα.

Volotea: Απίστευτη ταλαιπωρία για δεκάδες κόσμου που είχε βγάλει εισιτήρια για να ταξιδέψει σε ελληνικά νησιά με την ισπανική αεροπορική εταιρεία Volotea. Και σίγουρα θα το… μετανιώνουν, αφού άλλοι γύρισαν με πλοίο από τη Μύκονο, αντί για το αεροπλάνο και άλλοι, που ταξίδευαν από τη Ρόδο, είδαν την αναμονή να φτάνει μέχρι και τις… 17 ώρες.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Η πτήση της ισπανικής εταιρίας Volotea, V74157, από τη Μύκονο για την Αθήνα επρόκειτο να απογειωθεί από το Νησί των Ανέμων στις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής. Κανείς απ’ όσους είχαν κλείσει εισιτήριο δεν μπορούσε να διανοηθεί όλα όσα θα ζούσε. Και κυρίως, το εξοργιστικό μήνμα που πήγε προς όλους τους επιβάτες.

Λίγα λεπτά πριν από την αναχώρησή τους από το αεροδρόμιο της Μυκόνου, οι επιβάτες της Volotea έλαβαν ένα sms από την εταιρία. Τους ενημέρωνε ότι η πτήση για Αθήνα ακυρώνεται. Μέχρι εδώ καλά, γιατί το πρώτο μήνυμα ενημέρωνε τους επιβάτες πως άμεσα θα τους ενημέρωναν για εναλλακτικές, ώστε να φτάσουν στον προορισμό τους.

Αφού με νέο μήνυμα η εταιρεία ενημέρωσε τους επιβάτες πως θα μπορούσαν είτε να αλλάξουν την ημερομηνία στο εισιτήριό τους, είτε να ζητήσουν πίσω τα χρήματά τους και τους είπε πως όσοι έμειναν στη Μύκονο θα τους έδινε… σνακ, ήρθε αυτό που κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει.

«Σας ενημερώνουμε ότι το ταξίδι για την Αθήνα θα συνεχιστεί με πλοίο. Η αναχώρηση είναι στις 07:35. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο προσωπικό του αεροδρομίου. Τις απολογίες μας» έγραφε το μήνυμα, που ήδη κάνει το γύρο του… twitter.

Η πτήση από τη Μύκονο, πάντως, δεν ήταν η μοναδική της Volotea που προκάλεσε προβλήματα για τους επιβάτες. Κάτι ανάλογο έγινε και με τις πτήσεις της εταιρίας από την Αθήνα στη Ρόδο και από τη Ρόδο στην Αθήνα. Από το πρωί της Κυριακής, οι επιβάτες ταλαιπωρήθηκαν όσο δεν πάει, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος. Μετά από ώρες αναμονής, τους είπαν ότι οι πτήσεις επρόκειτο να γίνουν η μια τα μεσάνυχτα και η δεύτερη στις 02:00 τα ξημερώματα. Μιλάμε, δηλαδή, για έως και 17 ώρες αναμονής!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments