Καιρός

Καιρός: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Θα φτάσει τους 42 βαθμούς η θερμοκρασία

Καιρός: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Θα φτάσει τους 42 βαθμούς η θερμοκρασία
Καιρός: Έκτακτο δελτίο εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προειδοποιώντας για την άνοδο της θερμοκρασίας. "Πιάνει" 42άρι το Σάββατο ο υδράργυρος.

Καιρός: Ακόμη πιο ζεστός θα είναι ο καιρός το επόμενο διήμερο, με την ΕΜΥ να εκδίδει έκτακτο δελτίο. Συγκεκριμένα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία αναφέρει ότι αύριο, Παρασκευή, η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 39 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά, ωστόσο το μεγάλο κύμα καύσωνα θα έρθει το Σάββατο, με τον υδράργυρο να κάνει… άλμα στους 42 βαθμούς στη Θεσσαλία, στους 40 με 41 σε Φθιώτιδα, Βοιωτία, Πελοπόννησο.

ΕΜΥ: Το έκτακτο δελτίο για την Παρασκευή και το Σάββατο

  • Σήμερα Πέμπτη (01-8-2019) η θερμοκρασία θα φτάσει, στην ηπειρωτική Ελλάδα στους 36 με 38 και στη νησιωτική χώρα στους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.
  • Αύριο Παρασκευή (02-8-2019) η θερμοκρασία θα φτάσει στην ηπειρωτική Ελλάδα στους 38 με 39 και στη νησιωτική χώρα στους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου.
  • Το Σάββατο (03-8-2019) η θερμοκρασία θα παραμείνει σε όλη τη χώρα σε υψηλά επίπεδα και στη Θεσσαλία, τη Φθιώτιδα, τη Βοιωτία και την ανατολική Πελοπόννησο θα φτάσει κατά τόπους στους 40 με 41 και πιθανόν στη Θεσσαλία στους 42 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία:

  • Το απόγευμα και το βράδυ του Σαββάτου (03-8-2019) πρόσκαιρες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη βόρεια Ελλάδα, κυρίως στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα βορειότερα τμήματα του Αιγαίου. Τα φαινόμενα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους έντονα.
  • Από νωρίς το βράδυ του Σαββάτου (03-8-2019) στο Ιόνιο και βαθμιαία στην ηπειρωτική Ελλάδα και το βόρειο Αιγαίο θα επικρατήσουν ισχυροί βόρειοι άνεμοι.
  • Την Κυριακή (04-8-2019) προβλέπεται πτώση της θερμοκρασίας, κατά 4 με 6 βαθμούς Κελσίου περίπου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments