Αθλητισμός

Όσκαρ Τρέχο: Επαφές του Ολυμπιακού με τη Ράγιο Βαγιεκάνο

Όσκαρ Τρέχο: Επαφές του Ολυμπιακού με τη Ράγιο Βαγιεκάνο
Όσκαρ Τρέχο: Ο Ολυμπιακός έχει ψηλά στη λίστα του τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό και έχει ξεκινήσει επαφές με τη Ράγιο Βαγεκάνο.

Όσκαρ Τρέχο: Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να έχουν επικεντρωθεί στα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League κόντρα στην Μπασάκσεχιρ, όμως δεν έχουν αφήσει το κομμάτι της ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδος. Με το όνομα του Οσκαρ Τρέχο να αποτελεί εδώ και περίπου 10 ημέρες θέμα συζήτησης για την ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, ο Ολυμπιακός ασχολείται εκτενώς το τελευταίο διάστημα και έχει ενημερωθεί για όλες τις πτυχές της. Οι Πειραιώτες είχαν επαφή με τη διοίκηση της Ράγιο Βαγεκάνο, στην οποία ανήκει ο 31χρονος ποδοσφαιριστής, με σκοπό να μάθει τις προθέσεις της ισπανικής ομάδας, που έχει ρίξει πολλά χρήματα φέτος, με σκοπό να επιστρέψει άμεσα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Οι Ερυθρόλευκοι, μέσω των στελεχών του, έχουν έρθει σε επαφή και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα με την φανέλα του Ολυμπιακού. Μάλιστα ο Οσκαρ Τρέχο είχε απαντήσει θετικά στους Πειραιώτες και δύο φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν, όταν ο Ολυμπιακός είχε προπονητή τον Μίτσελ. Ωστόσο για διαφορετικούς λόγους και τις δύο φορές, η μεταγραφή δεν είχε ολοκληρωθεί.

Ο Τρέχο έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με τη Ράγιο Βαγεκάνο με την ισπανική ομάδα να προσπαθεί να πείσει τον Αργεντινό να παραμείνει στο ρόστερ της. Μάλιστα φέρεται να έχει προτείνει στον παίκτη και επέκταση της συνεργασίας τους. Ο Αργεντινός αμείβεται με περίπου 700.000 Ευρώ, με την Ράγιο να μην έχει πρόβλημα με το ποσό, ακόμα και αν η ομάδα αγωνίζεται  στη Segunda Division. Ο Τρέχο μπορεί να μην είχε τόσο εντυπωσιακά νούμερα την περυσινή χρονιά (26 συμμετοχές, 1 γκολ, 4 ασίστ), αλλά ταλαιπωρήθηκε συχνά από τραυματισμούς.

Αντίθετα, τη σεζόν 2017-18, που ο σύλλογος του Πάκο Χέμεθ επέστρεψε στη La Liga, ο Τρέχο ήταν σαρωτικός, έχοντας 36 συμμετοχές, 12 γκολ και 5 ασίστ, αγωνιζόμενος σχεδόν αποκλειστικά στη θέση «10».

Ο Τρέχο αποτελεί μια λύση άμεση για τον Ολυμπιακό, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που στο πρόσωπό του βλέπουν μια περίπτωση… Τσόρι. Όχι με το όνομα και τη λάμψη του πρώην αρχηγού των Πειραιωτών, αλλά με μεγάλη ποιότητα, έφεση στο γκολ, ηγετικά χαρακτηριστικά, αλλά και δυνατότητα να αγωνιστεί με την ίδια άνεση σε 3 θέσης: 8άρι, 10άρι, αλλά και εξτρέμ. Και για αυτόν τον λόγο η περίπτωσή του έχει τεθεί σοβαρά στο τραπέζι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments