Καιρός

Καιρός – Αρναούτογλου: Προειδοποίηση για ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες μέρες

Καιρός – Αρναούτογλου: Προειδοποίηση για ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες μέρες
Καιρός - Αρναούτογλου: Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου σχετικά με τις καιρικές συνθήκες μέχρι και τον 15Αύγουστο.

Καιρός – Αρναούτογλου: Οι καύσωνες επιστρέφουν τις επόμενες ημέρες, όπως ανέφερε εξάλλου με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της και η ΕΜΥ. Συγκεκριμένα, η ΕΜΥ σημειώνει ότι το μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας θα δει τον υδράργυρο να ανεβαίνει, με τη θερμοκρασία να φτάνει κατά τόπους μέχρι τους 39 βαθμούς Κελσίου την Πέμπτη και μέχρι τους 40 το Σαββατοκύριακο.

Από την πλευρά του ο Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτηση του στο Facebook, εφιστά την προσοχή απάντων, καθώς όπως αναφέρει, το Σαββατοκύριακο και κυρίως την Κυριακή τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα του Αιγαίου Πελάγους, στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής) καθώς και στη Θράκη όπου τοπικά οι άνεμοι δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν και τα 8 Μποφόρ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην ανάρτηση του ο Σάκης Αρναούτογλου:

«Προσοχή! Σημαντική θα είναι η ενίσχυση των βοριάδων το Σαβ/κύριακο και κύριως την Κυριακή στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα του Αιγαίου Πελάγους, στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής) καθώς και στη Θράκη όπου τοπικά οι άνεμοι δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν και τα 8 Μποφόρ!

Κάντε κλικ πάνω στο βίντεο και διαβάστε προσεκτικά την χρωματική επεξήγηση στον τίτλο!

Βροχές δεν προβλεπονται τουλάχιστον μέχρι και τις 17 του μηνός και όσον αφορά στην προβλεπόμενη πορεία του υδραργύρου έως και λίγο μετά τον 15Αύγουστο δεν έχει αλλάξει τιποτα από αυτά που σας έχω αναφέρει ήδη απο την περασμένη κι όλας εβδομάδα και ισχύει το ποστ με το μετεωγραμμα ακριβώς πιο πάνω!

Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments