Αθλητισμός

Μπρούνο: Διαψεύδει τα περί ενδιαφέροντος ο Άρης

Μπρούνο: Διαψεύδει τα περί ενδιαφέροντος ο Άρης
Μπρούνο: Ο Άρης διέψευσε τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν περί ενδιαφέροντος για την απόκτησή του παίκτη από τον Ολυμπιακό.

Μπρούνο: Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Άρη για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Παρά τις φήμες, ο Άρης ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, διαψεύδοντας τα όσα αναφέρθηκαν από τον αθλητικό Τύπο. Το μπάτζετ που έχει απομείνει στην ομάδα του Σάββα Παντελίδη δεν επιτρέπει άλλωστε μια τέτοια κίνηση και ως εκ τούτου, με απλά λόγια… θέμα Μπρούνο δεν υπάρχει για τον σύλλογο από τη Θεσσαλονίκη. Αντίθετα, κινητικότητα συνεχίζει να υφίσταται για την περίπτωση του Ματέο Γκαρσία. Άλλωστε, ο Αργεντινός είχε ξεχωρίσει πέρσι με τη φανέλα της ομάδας και κατάφερε να κάνει… γκελ στον κόσμο.

Σκέψεις για δανεισμό του Μπρούνο

Την χρονιά που μας πέρασε ο Μπρούνο εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο Περιστέρι. Ο έμπειρος εξτρέμ ήταν δανεικός στον Ατρόμητο και μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, ο Ολυμπιακός κατάφερε να τον κάνει δικό του. Ο Βραζιλιάνος θεωρήθηκε μια από τις δυνατές κινήσεις των Πειραιωτών καθώς είναι ένας παίκτης με μεγάλη ποιότητα και γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα μας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι υπολογίζει πολύ στον 25χρονο ακραίο επιθετικό. Μάλιστα, του έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια τις προετοιμασίας και φυσικά τον συμπεριέλαβε στην Ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την Μπασακσεχιρ. Ωστόσο στο ματς της Κωνσταντινούπολης λίγο έλειψε να γίνει μοιραίος για την ομάδα με το πέναλτι που έκανε. Για καλή τύχη του ίδιου και του Ολυμπιακού, ο Σα κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Μπρούνο έχει χάσει αρκετούς πόντους το τελευταίο διάστημα. Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί ένα σενάριο που θέλει τον Μπρούνο να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό. Φυσικά, δεν πρόκειται για κανονική μεταγραφή,αλλά με δανεισμό προκειμένου να επιστρέψει έτοιμος την επόμενη χρονιά.

Αρκετές ομάδες της Super League δεν θα έλεγαν όχι στο ενδεχόμενο να έχουν τον Μπρούνο στο ρόστερ τους. Άλλωστε όπως αναφέραμε και παραπάνω η παρουσία του στον Ατρόμητο τον έκανε να αποκτήσει αρκετούς θαυμαστές και του έδωσε το εισιτήριο για τον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μεγάλο φαβορί για να αποκτήσει τον 25χρονο είναι ο Άρης που φέρεται να έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments