Αθλητισμός

Ιβάν Σαββίδης: Τσαλιμάκια με τη μπάλα από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ (vid)

Ιβάν Σαββίδης: Τσαλιμάκια με τη μπάλα από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ (vid)
Ιβάν Σαββίδης: Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έδειξε πως εκτός από σπουδαίος επιχειρηματίας είναι και δεινός μπαλαδόρος.

Ιβάν Σαββίδης: Τα τελευταία χρόνια ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει ρίξει πολλά εκατομμύρια για να κάνει την ομάδα πρώτη. Ο Ιβάν Σαββίδης κατάφερε να εκπληρώσει τις υποσχέσεις του φέρνοντας τίτλους στη Θεσσαλονίκη με αποκορύφωμα το περσινό αήττητο πρωτάθλημα. Παρά τις επιτυχίες του σαν επιχειρηματίας, αλλά και σαν ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έχει επιλέξει να κρατήσει χαμηλό προφίλ.

Σε μια από τις λίγες φορές που η προσωπική ζωή του Ιβάν Σαββίδη, είδαμε πόσο χαρισματικός είναι με τη μπάλα στα πόδια. Ο γνωστός επιχειρηματίας βρίσκεται με την οικογένεια του για διακοπές στα Ελληνικά νησιά.  Υπό τους ήχους ποντιακής μουσικής, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου δεν έχασε την ευκαιρία και συμμετείχε στο παιχνίδι των «μικρότερων» της οικογένειάς του με τη μπάλα, κάνοντας τα γνωστά τσαλιμάκια, αν και ξυπόλυτος.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram ο υιός του και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Γιώργος Σαββίδης:

Με τόσα πουλάει τον Κάρολ Σφιντέρσκι ο ΠΑΟΚ

Το όνομα του Πολωνού φορ έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές το φετινό καλοκαίρι στα ρεπορτάζ αρκετών ιταλικών ομάδων. Πριν από λίγο καιρό, ο Σφιντέρσκι φερόταν να απασχολεί ιδιαιτέρως την Τζένοα, η οποία αναζητούσε μια ακόμα λύση για την επιθετική της γραμμή. Εσχάτως, όμως, η Ρόμα είναι αυτό που φαίνεται να έχει μπει δυναμικά στο κυνήγι της απόκτησης του, όπως αναφέρει το «LaRoma24.it, επικαλούμενο πηγές εντός της ιταλικής ομάδας.

Η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας σκέφτεται να τον αποκτήσει ως αντικαταστάτη ενός εκ των Ντεφρέλ, Σικ που ετοιμάζονται να φύγουν. Μάλιστα, το εν λόγω Μέσο αποκαλύπτει πως ο ΠΑΟΚ που τον απέκτησε έναντι δύο εκατομμυρίων ευρώ, τον παραχωρεί αν η Ρόμα πληρώσει τα διπλάσια. Ήτοι τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να έχει και πολύ μεγάλη δόση αλήθειας. Κι αυτό γιατί ο Αμπέλ Φερέιρα δείχνει να υπολογίζει τον Σφιντέρσκι για την σεζόν που έρχεται, ενώ η ρήτρα στο συμβόλαιο του φτάνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments