Πολιτική

Γιώργος Βαρεμένος: «Ο κύριος Καραμανλής επιμένει στη μηδενιστική πολιτική»

Γιώργος Βαρεμένος: «Ο κύριος Καραμανλής επιμένει στη μηδενιστική πολιτική»
Γιώργος Βαρεμένος: Το σχόλιο του τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ στην απάντηση του υπουργού Μεταφορών.

Γιώργος Βαρεμένος: «Ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών επανέρχεται για μια ακόμα φορά στον τόπο εγκλήματος της παράταξής του» ανέφερε μεταξύ άλλων ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την απάντηση του Κ. Καραμανλή, σε ερώτηση βουλευτών, σχετικά με τον Οδικό Άξονα, Πάτρας – Πύργου.

Όπως σημείωσε, «αντί απολογίας ή έστω αιτιολογίας της εγκληματικής παράληψης ένταξης του μισού αυτοκινητοδρόμου από την παραχώρηση της Ολυμπίας Οδού από την κυβέρνηση της παράταξής του, επιμένει να δαιμονολογεί για όσα έγιναν την περίοδο 2015-2019 από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που έβαλε στις ράγες υλοποίησης το πολύπαθο αυτό έργο. Και όλα αυτά προκειμένου να δικαιώσει τη μηδενιστική και τοξική πολιτική που ακολούθησε η Ν.Δ. ως αντιπολίτευση».

Ο κ. Βαρεμένος τόνισε ότι ο υπουργός, αντί να εγγυηθεί το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου, «όχι απλώς το υποσκάπτει, αλλά παίζει με την προοπτική να τιναχτεί για δεύτερη φορά στον αέρα το έργο με υπαιτιότητα της παράταξής του, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να αναζητηθεί αλλού το άλλοθι μιας τέτοιας καταστροφικής επιλογής».

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι επικαλείται τον έκπτωτο συμβασιούχο, χωρίς να εξηγεί γιατί δεν προχωράει στον επόμενο και «δεν τον πτοεί η προοπτική των αποζημιώσεων, προσφυγών και μοιραίας καθυστέρησης του έργου, σε περίπτωση ακύρωσης της υλοποιούμενης διαδικασίας».

Τέλος, ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε αν ο Υπουργός θα χρησιμοποιήσει τον χρόνο που ζητά για να «αντιπολιτεύεται τα έργα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και να επιβαρύνει ως τα όρια μιας αποτελμάτωσης του έργου», καταλήγοντας: «Μήπως πριν πάει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι απαραίτητο να διαβάσει μεταξύ των άλλων και την έκθεση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου για τις παραχωρήσεις 2010-2014;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments