Αθλητισμός

Γιάγκος Βούκοβιτς: Φέρνει πρόταση και αποχωρεί

Γιάγκος Βούκοβιτς: Φέρνει πρόταση και αποχωρεί
Γιάγκος Βούκοβιτς: Αν έρθει ικανοποιητική πρόταση τότε ο Ολυμπιακός θα παραχωρήσει τον Σέρβο στόπερ.

Γιάγκος Βούκοβιτς: Ο Ολυμπιακός θέλει να φορτσάρει προκειμένου να ολοκληρώσει το ρόστερ του ενόψει της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει τις εισηγήσεις του και περιμένει από τους ανθρώπους της ομάδας να κάνει πραγματικότητα τα “θέλω” του. Ωστόσο αυτοί που τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό πρέπει να βρουν λύση και για τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν με τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες αν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου έρθει κάποια καλή πρόταση, τότε ο Ολυμπιακός δεν θα σταθεί εμπόδιο και θα τον παραχωρήσει. Αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο τότε θα μείνει κανονικά και θα υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα, Σέρβος προοριζόταν για βασικός στόπερ, αλλά εκείνος ο τραυματισμός στην προετοιμασία τον πήγε πίσω. Ο Μαρτίνς ωστόσο δεν τον πήρε στην αποστολή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες και γι΄αυτόν.

Γιάγκος Βούκοβιτς: Πως επηρεάζει το μέλλον του Γκασπάρ

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κινηθεί για την απόκτηση του Μπρούνο Γκασπάρ από την Σπόρινγκ.Προ ημερών, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φέρεται να απέρριψε αρχική προσέγγιση του Ολυμπιακού για τον 26χρονο Πορτογάλο αμυντικό, νέο δημοσίευμα της Ο’ Jogo, πάντως, διατηρεί ζεστό το ενδιαφέρον. Μάλιστα, γίνεται λόγος για δεύτερη πρόταση του Ολυμπιακού στα «λιοντάρια της Λισαβόνας», ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία δεν έγινε αποδεκτή.

Ως λόγος τριβής αναφέρεται η τεταμένη σχέση των δύο ομάδων λόγω της μετακόμισης του Ντανιέλ Ποντένσε στους «ερυθρόλευκους», με τον πρόεδρο της Σπόρτινγκ Φρεντερίκο Βαράντας να είναι καθόλα αρνητικός σε οποιαδήποτε συζήτηση. Ο Γκασπάρ αγοράστηκε από τους Πορτογάλους έναντι 4,5 εκατομμυρίων ευρώ το περασμένο καλοκαίρι μετρώντας συνολικά 30 συμμετοχές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments