Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ο Ίλια Ίβιτς και το δεδομένο σενάριο για τον Βλάνταν

ΑΕΚ: Ο Ίλια Ίβιτς και το δεδομένο σενάριο για τον Βλάνταν
ΑΕΚ: Ο Ίλια Ίβιτς ανακοινώθηκε και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί στο μέλλον αυτό που πολλοί σκέφτονται για τον πάγκο της ομάδας.

ΑΕΚ: Ο Ίλια Ίβιτς είναι λοιπόν ο εκλεκτός της ΑΕΚ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος αποτέλεσε παρελθόν από την Κυριακή το βράδυ ουσιαστικά, μετά την ήττα από την ΑΕΚ, φεύγοντας… πακέτο μαζί με τον Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος ήταν και επιλογή του.

Ο Ίβιτς από την πρώτη στιγμή αποτέλεσε τον νούμερο ένα στόχο του Δημήτρη Μελισσανίδη και όχι μόνο. Εντός ΠΑΕ η άποψη για τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας είναι εξαιρετική. Και για τη δουλειά που μπορεί να προσφέρει με τις γνωριμίες του και την ατζέντα του, αλλά και για την επαφή που θα έχει με τους παίκτες. Και το κλίμα στα αποδυτήρια.

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ίλια Ίβιτς, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, με συμφωνία χρονικής διάρκειας δύο συν δύο ετών. Τον Ίλια Ίβιτς θα παρουσιάσει το απόγευμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Δημήτρης Μελισσανίδης“, ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Και ο Σέρβος σηκώνει άμεσα μανίκια.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα είναι εκείνος που θα επιλέξει και προπονητή. Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι ο πρώτος υποψήφιος. Φυσικά, η παρουσία του Ίλια Ίβιτς πλέον στην ΑΕΚ θα φουντώσει κάποια στιγμή τα σενάρια και για τον… έτερο Ίβιτς. Τον Βλάνταν. Πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ και φυσικά πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Ο Βλάνταν Ίβιτς είναι αυτή τη στιγμή στο Ισραήλ και σίγουρα για τώρα θα πρέπει να αποκλείσουμε το σενάριο. Όμως κρατήστε το στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Ίσως τα αδέρφια ΊΒιτς στο – όχι και τόσο μακρινό μέλλον – να συνεργαστούν στην Ένωση πολύ στενά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments