Αθλητισμός

Μιγκέλ Μεγιάδο: Η αντίδραση του ΟΦΗ για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ

Μιγκέλ Μεγιάδο: Η αντίδραση του ΟΦΗ για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ
Μιγκέλ Μεγιάδο: Πως υποδέχθηκαν στην Κρήτη τα σενάρια περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή.

Μιγκέλ Μεγιάδο: Οι άνθρωποι της Ένωσης εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την εγχώρια αγορά, οι οποίες αναμένεται να απασχολήσουν στο προσεχές μέλλον. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Μιγκέλ Μεγιάδο του ΌΦΗ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου. Ο 26χρονος Αργεντινός μέσος εξετάζεται σοβαρά από την ΑΕΚ, καθώς πρόκειται για έναν δυναμικό χαφ που είχε ξεχωρίσει και ο Νίκος Λυμπερόπουλος και φέτος έχει ήδη δύο συμμετοχές με ένα γκολ στο πρωτάθλημα. Πέρσι μέτρησε 24 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο με την φανέλα το ΟΦΗ. Ο Μιγκέλ Μεγιάδο αγωνίζεται στον ΟΦΗ με την μορφή δανεισμού από την Τσακαρίτα Τζούνιορς, έναντι του ποσού των 100 χιλιάδων ευρώ.

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η LiveSport, στο Ηράκλειο έμαθαν τα περί Μεγιάδο και… έβαλαν τα γέλια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι άνθρωποι του ΟΦΗ γελούσαν με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που ήθελαν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για τον Μιγκέλ Μεγιάδο. Από το Ηράκλειο τόνιζαν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι ο Αργεντινός αμυντικός μέσος δεν πωλείτα, καθώς αναμένεται να παίξει (και παίζει) πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρότζεκτ της ομάδας.

Η περίπτωση Ογκού και οι υπόλοιποι…

Ασταμάτητη η δουλειά για τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, ο οποίος τσεκάρει διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, καθώς επιθυμεί να βρει τους κατάλληλους για να ενισχύσουν το ρόστερ στη μεσαία γραμμή αλλά και στο κέντρο της άμυνας. Μάλιστα, οι προτάσεις «πέφτουν βροχή», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα της «Sportime». Από την πλευρά του, ο Ίβιτς έχει βρει τον κατάλληλο για τα χαφ, ο οποίος είναι ο Τζον Ογκού.

Πάντως, ο Ίβιτς θέλει να φέρει έναν μέσο στην ΑΕΚ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα βιαστεί. Θέλει να είναι σίγουρος, ότι μέχρι το τέλος της προθεσμίας θα έχει φέρει τον παίκτη, που θα βοηθήσει πραγματικά στο έργο του Νίκου Κωστένογλου, με τα ιδανικά χαρακτηριστικά του μέσου να είναι για έναν ψηλό «κόφτη» με ικανότητα με την μπάλα στα πόδια, αλλά και τα μαρκαρίσματα. Αναφορικά με τον σέντερ μπακ, πάντως, ο «Δικέφαλος» δε θα κινηθεί απαραίτητα αυτή τη στιγμή. Μπορεί η υπόθεση να πάρει παράταση μέχρι τον Ιανουάριο και τότε να έρθει η ενίσχυση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments