Πολιτική

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: “Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κύριος Χαρίτσης πρέπει να απολογηθούν”

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: “Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κύριος Χαρίτσης πρέπει να απολογηθούν”
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: "Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Χαρίτσης πρέπει να απολογηθούν στους Έλληνες φορολογούμενους γιατί ξόδεψαν 120 εκατομμύρια ευρώ για μετακλητούς υπαλλήλους", τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Χαρίτσης πρέπει να απολογηθούν στους Έλληνες φορολογούμενους γιατί ξόδεψαν 120 εκατομμύρια ευρώ για μετακλητούς υπαλλήλους, για τη συντήρηση του κομματικού στρατού», αναφέρει ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και αντιπρόεδρος της Βουλής, απαντώντας στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Χαρίτση, ο οποίος κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «ανοίγει ζητήματα που έχουν απαντηθεί και έχουν κλείσει», αναφερόμενος στο θέμα των μετακλητών υπαλλήλων και στο σκάνδαλο της Novartis.

«Άλλωστε την αξιοπιστία του κ. Χαρίτση και των λεγομένων του, την γνωρίζουν όλοι στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Το ψέμα του για την πρώτη θέση απορρόφησης στο ΕΣΠΑ κράτησε λίγο και δυστυχώς είμαστε στην 19η θέση και λέξη δεν ακούσαμε. Τίμημα το οποίο θα πληρώσει ο ελληνικός λαός», τονίζει ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και προσθέτει: «Ο μόνος λαγός που είναι σήμερα χαρούμενος, είναι ο χρυσαυγίτης ευρωβουλευτής, μαζί με τους υπόλοιπους πρώην βουλευτές θαυμαστές του Χίτλερ. Με την ψήφο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, αλλάξατε τον ποινικό κώδικα και τώρα αθωώνονται στο ένα δικαστήριο μετά το άλλο. Πράγματι τέτοιοι “λαγοί” της ακροδεξιάς δεν θα ξαναπεράσουν.

Σε λίγους μήνες θα επανέλθουμε ερωτώντας για τους μετακλητούς της ΝΔ, μην ανησυχείτε εμείς δεν έχουμε “πολιτικούς Ρασπούτιν”. Τους απορροφήσατε όλους εσείς». Και καταλήγει, ως υστερόγραφο, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: «Κάθε ύβρις από την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα είναι τίτλος τιμής για μένα».

Η τοποθέτηση Χαρίτση

Για «επιχείρηση αποπροσανατολισμού της δημόσιας συζήτησης από την κυβέρνηση της ΝΔ», έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, κατηγορώντας τη ΝΔ ότι για τον λόγο αυτό «ανοίγει ζητήματα που έχουν απαντηθεί και έχουν κλείσει». Ειδικότερα, αναφέρθηκε τόσο στο θέμα των μετακλητών υπαλλήλων που άνοιξε χθες, όσο και στο σκάνδαλο της Novartis.

Όσον αφορά την υπόθεση της Novartis, ο κ. Χαρίτσης είπε: «Οι πολιτικές ευθύνες έχουν ήδη αποδοθεί, ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται το πάρτι στο χώρο της υγείας επί ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και τα δισεκατομμύρια ευρώ που στοίχισε στα δημόσια ταμεία. Ήρθε η ώρα να διαπιστωθούν και οι ποινικές ευθύνες». «Δεν μπορεί η δικαιοσύνη να αντιμετωπίζεται α λα καρτ και όταν δεν μας αρέσουν οι αποφάσεις της να μιλάμε για «σκευωρία» όπως η ΝΔ», είπε και πρόσθεσε: «Εμείς λέμε όλα στο φως για τη Novartis».

Όσον αφορά στο διορισμό του Μαργαρίτη Σχοινά στην αντιπροεδρία της Κομισιόν ο κ. Χαρίτσης είπε ότι είναι «καλή ευκαιρία για τον κ. Μητσοτάκη» να τον ρωτήσει «κατά πόσο ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ανταλλάξει τη Συμφωνία των Πρεσπών με τη μη μείωση των συντάξεων», όπως τον κατηγορούσε τότε η ΝΔ. Ο Αλ. Χαρίτσης υπενθύμισε, εξάλλου, ότι ο κ. Σχοινάς είχε υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή τη Συμφωνία των Πρεσπών και «κράτησε μια στάση που προώθησε θετικά τα εθνικά συμφέροντα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments