Αθλητισμός

Λέο Μάτος: Φήμες για… παράπονα από τον Βραζιλιάνο

Λέο Μάτος: Φήμες για… παράπονα από τον Βραζιλιάνο
Λέο Μάτος: Τι αναφέρουν δημοσιεύματα σχετικά με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή και τη συμπεριφορά του.

Λέο Μάτος: Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αποτελεί ένα ισχυρό “χαρτί” στα χέρια του Άμπελ Φερέιρα, έστω κι αν βρίσκεται στα 33 του χρόνια. Ο Μάτος έχει φορέσει 130 φορές τη φανέλα του δικεφάλου του Βορρά, συνεισφέροντας τα μέγιστα στην περσινή πορεία. Συνολικά, έχει σημειώσει 22 γκολ, ενώ έχει μοιράσει 16 ασίστ. Φέτος πάντως, τα πράγματα δεν δείχνουν να έχουν ξεκινήσει καλά για εκείνος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα του “Sportime”, ο Μάτος των 5 εμφανίσεων και του ενός γκολ μέχρι στιγμής δείχνει… μαγκωμένος. Κάνει λιγότερες διαδρομές στο γήπεδο, ενώ υπάρχουν φήμες για το γεγονός πως… μουρμουράει στα αποδυτήρια, ενώ μάλιστα γράφεται ότι έχει μεταφέρει τα παράπονά του στον γείτονά του και συμπαίκτη του, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Για πρώτη φορά δεν έγινε μεταγραφή στο φινάλε

Από τότε που ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε τον ΠΑΟΚ έχει ρίξει αρκετά εκατομμύρια για να φέρει ποιοτικούς παίκτες στην ομάδα. Μετά από χρόνια επενδύσεων κατάφερε να κάνει τον «δικέφαλο του βορά» και πάλι πρωταθλητή. Μετά από μια ονειρική σεζόν, οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν ξεκινήσει τόσο θετικά τη χρονιά. Μπορεί να έχουν δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά ο διπλός Ευρωπαϊκός αποκλεισμός άφησε ανοιχτές πληγές.

Ειδικότερα ο αποκλεισμός από την Σλόβαν Μπρατισλάβας στοίχισε στο πρεστίζ της ομάδας, αλλά και στο ταμείο της. Με την απουσία της ΑΕΚ από τους ομίλους του Europa League, ο ΠΑΟΚ θα έβαζε στα ταμεία του ένα ποσό που μπορούσε να ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα χρήματα δεν μπήκαν ποτέ στα ταμεία του συλλόγου και αυτό επηρέασε τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Για την ακρίβεια, για πρώτη φορά επί εποχής Σαββίδης δεν αποκτήθηκε κάποιος παίκτης στο φινάλε των μεταγραφών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments