Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις (15/9/19)

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις (15/9/19)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι προβλέψεις της Κυριακής (15/9/19) για τις επανασυνδέσεις.

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι προβλέψεις της Κυριακής (15/9/19) για τις επανασυνδέσεις.

Κριός

Είστε ξερόλες, αυτό είναι σίγουρο. Μην εκπλαγείτε όμως αν σήμερα έρθετε αντιμέτωποι με κάτι που θα σας προβληματίσει.Εάν δεν μπορείτε να το καταλάβετε, καλέστε έναν φίλο. Σίγουρα θα χρειαστείτε βοήθεια για να βγάλετε άκρη με αυτό.

Ταύρος

Αν η αρνητικότητα και ο κυνισμός ενός ατόμου με το οποίο βγαίνετε σας φαίνονται γοητευτικά, μάλλον κάτι δεν πάει καλά με εσάς. Σίγουρα μπορεί να φαίνεται αστείο στην αρχή, αλλά γρήγορα θα σας περάσει. Μην κολλάτε επειδή είναι κάτι καινούργιο. Αργότερα θα ευχόσασταν να είχατε αναζητήσει κάτι πιο ουσιαστικό.

Δίδυμοι

Σήμερα σκέφτεστε έντονα έναν παλιό σας έρωτα. Καλό θα ήταν να τον διαγράψετε άμεσα από τη μνήμη σας.  Το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να απευθυνθείτε κατά στο τωρινό σας ταίρι με το όνομα του/της πρώην σας. Δεν υπάρχει τρόπος να σας συγχωρέσουν μετά από ένα τέτοιο λάθος!

Καρκίνος

Η ανταγωνιστικότητά σας σάς φέρνει κάτι σήμερα και δεν πρόκειται για κάτι καλό. Για μισό λεπτό! Προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε αυτό/αυτή τον/την σέξι τύπο/κοπέλα, όχι να τους κερδίσετε στο παιχνίδι σας. Εάν αυτό το πρόσωπο βγάζει προς τα έξω τον χειρότερο εαυτό σας, ίσως είναι καιρός να προχωρήσετε παρακάτω.

Λέων

Όσο αφορά την εικόνα σας, έχετε κολλήσει σε ρουτίνα. Βγάζετε προς τα έξω τα ίδια και τα ίδια. Καλό θα ήταν να αλλάξετε το χτένισμά σας, να αγοράσετε μερικά καινούργια ρούχα ή να βάλετε μερικές καινούργιες λέξεις στο λεξιλόγιό σας. Κάποιος/α που ενδιαφέρεται για εσάς ερωτικά, θα παρατηρήσει τη διαφορά.

Παρθένος

Κάντε μια αλλαγή ρόλων. Αν συνήθως είστε το θύμα, ήρθε η ώρα να γίνετε ο κυνηγός. Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, δεν λειτουργεί τίποτε καλύτερα από τις τακτικές κλεφτοπολέμου και την έξυπνη στρατηγική. Νιώθετε ερωτευμένοι με κάποιον/α; Πηγαίνετε να τον/την διεκδικήσετε. Μην περιμένετε τη μοίρα να σας δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες.

Ζυγός

Μην υποτιμάτε την αξία της εφευρετικότητας σήμερα. Είστε ο Μαγκάιβερ του έρωτα! Βασιστείτε στην αρρενωπή πλευρά του χαρακτήρα σας για να εμπνευστείτε. Είτε είστε άντρας είτε γυναίκα, με λίγη επιθετικότητα και πολύ φλερτ θα καταφέρετε να κάνετε μια ερωτική σύνδεση.

Σκορπιός

Τι συμβαίνει με τα όνειρά σας τον τελευταίο καιρό; Είναι γεμάτα περίεργους συμβολισμούς και φανταστικά στοιχεία που δεν βγάζουν νόημα – μέχρι τώρα τουλάχιστον. Καταφέρνετε να ενώσετε όλα τα κομμάτια και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Αυτή η αποκάλυψη έχει τεράστιο αντίκτυπο στην ερωτική σας ζωή.

Τοξότης

Ακόμη και αν αισθάνεστε πικρία για κάτι που έγινε στο παρελθόν, η εκδίκηση δεν είναι λύση. Το μόνο που θα καταφέρετε με αυτό τον τρόπο, είναι να δημιουργήσετε επιπλέον πόνο για όλους τους εμπλεκόμενους. Το καλύτερο θα ήταν να το ξεχάσετε – ή έστω να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση με μια ήρεμη, λογική συζήτηση.

Αιγόκερως

Η αφοσίωσή σας είναι αληθινά αξιοθαύμαστη: Θα είστε δίπλα τους ακόμη και όταν όλα θα έχουν τελειώσει. Αλλά αν δεν προσέξετε, αυτή η πίστη θα σας βλάψει συναισθηματικά. Θα πρέπει να ξέρετε πότε να αποχωρήσετε, θα δείτε τα σημάδια. Αν αυτός ο έρωτας έχει τελειώσει, έχει τελειώσει.

Υδροχόος

Αν σήμερα συναντήσετε κάποιον/α και δεν σας θυμάται, βοηθήστε να περισώσουν την αξιοπρέπεια τους. Μπορείτε να πείτε ότι σας θύμισαν κάποιον/α γνωστό/ή σας. Είναι ο τέλειος τρόπος για να ανοίξετε μια συζήτηση – έτσι θα μπορείτε να τους συστηθείτε ξανά και να συνεχίσετε να συνομιλείτε.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα επικεντρωθείτε στην ενίσχυση της πνευματικότητάς σας – δώστε στον κόσμο τη φωτισμένη συμβολή σας. Σεβαστείτε τους άλλους, εκτιμήστε τα χαρίσματά σας, καλλιεργήστε την ευγνωμοσύνη και ενθαρρύνετε τις υγιείς σχέσεις. Έτσι θα προσελκύσετε και άλλους στην εκπληκτική, θεραπευτική σας ενέργεια. Και αυτό είναι καλό για την ερωτική σας ζωή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments