Αθλητισμός

Δημήτρης Πέλκας: Η πιο κρίσιμη σεζόν της καριέρας του

Δημήτρης Πέλκας: Η πιο κρίσιμη σεζόν της καριέρας του
Δημήτρης Πέλκας: Η τρέχουσα σεζόν θα φανερώσει πολλά για το μέλλον του.

Δημήτρης Πέλκας: Η σεζόν δεν κυλάει όπως θα ήθελε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ. Οι εμφανίσει του δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, με την υπομονή του Άμπελ Φερέιρα να… εξαντλείται όσον αφορά εκείνον, αλλά και τον Πασχαλάκη. Όπως όλα δείχνουν, ο Πορτογάλος κόουτς θα δώσει τόσο στον Πασχαλάκη, όσο και στον Πέλκα θέση βασικού στο ντέρμπι με τον Άρη, ωστόσο η ευκαιρία αυτή θα είναι η τελευταία πριν από τον… πάγκο. Εάν οι δυο τους δεν παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα, τότε θα κάνουν… στην άκρη και θα αντικατασταθούν. Το γεγονός αυτό επηρεάζει και τους δύο ποδοσφαιριστές, αλλά περισσότερο τον Πέλκα.

Ο Πασχαλάκης ανανέωσε πέρσι το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, οπότε έχει ακόμη μπροστά του τον απαραίτητο καιρό για να φορμαριστεί. Ο δε Πέλκας όμως, έχει υπογράψει έως το 2021 και δεν έχει ανανεωθεί η συμφωνία με τον “δικέφαλο του Βορρά”. Κάτι που σημαίνει πως, είτε ανεβάζει στροφές και κάνει μία από τις καλές του σεζόν για να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, είτε τα πράγματα μένουν έως έχουν και ο παίκτης παραχωρείται το επόμενο καλοκαίρι, για να μη φύγει ως ελεύθερος το 2021. Εάν συμβεί το δεύτερο, τότε δύσκολα θα βρεθεί κάποια μεγάλη προσφορά από το εξωτερικό, αλλά σύμφωνα με το Sportime, ακόμη κι αν κληθεί να ανανεώσει, δεν θα λάβει το ποσό που ζητούσε στο παρελθόν, όπως για παράδειγμα πέρσι.

Για τους λόγους αυτούς, η σεζόν θεωρείται ως κρίσιμη για τον Πέλκα…

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Πέλκας

Τα πράγματα έδειχναν να βελτιώνονται το τελευταίο διάστημα, με τον Πέλκα να βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο, στο Περιστέρι. Ένα παιχνίδι που στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» πίστεψαν ότι μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για να επανέλθει ο Έλληνας μεσοεπιθετικός στις καλές εμφανίσεις, με τον ίδιο να μην έχει το τελευταίο διάστημα και την καλύτερη ψυχολογία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η μεγάλη ευκαιρία που έχασε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους της αναμέτρησης «καταρράκωσε» εκ νέου την ψυχολογία του, με τον Πέλκα να βλέπει ότι το κλίμα στην Τούμπα δεν τον σηκώνει όσο και αν παλεύει για το αντίθετο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments