Αθλητισμός

Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους: Υπέγραψε στον Άρη

Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους: Υπέγραψε στον Άρη
Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους: Ο Λιθουανός γκαρντ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του στον Άρη.

Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους: Ο Άρης μετά την άρση του τελευταίου ban που υπήρχε από την FIBA, μπορεί να προχωρήσει κανονικά σε μεταγραφές παικτών που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκαν εκτός Ελλάδος. Μία από αυτές οι μεταγραφές είναι και ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, ο οποίος έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονταν σε προχωρημένες επαφές το τελευταίο διάστημα με τον Λιθουανό γκαρντ, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης τη νέα σεζόν. Ο 31χρονος άσος έχει παραστάσεις από το ελληνικό Πρωτάθλημα αγωνιζόμενος τη διετία 2011-13 με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τον οποίο κατέκτησε 2 σερί Euroleague. H περσινή σεζόν τον βρήκε με τη φανέλα της Πριενάι στην πατρίδα του.

Άρης: Άρθηκε και το τελευταίο ban

Όπως γνωστοποίησαν οι “κίτρινοι” μέσω ενός VIDEO στα social media, πλέον δεν υπάρχει κανένα ban εναντίον του Άρη από την FIBA, κάτι που σημαίνει ότι έπειτα από δύο χρόνια ο σύλλογος θα μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές παικτών που την περασμένη σεζόν αγωνιζόντουσαν εκτός Ελλάδος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης καλείτο να πληρώσει χρέη που είχε σε οχτώ διαφορετικές περιπτώσεις, με τελευταία αυτή του Τσαρλς Τζένκινς, με τον οποίο επήλθε συμβιβασμός, με αποτέλεσμα να αρθεί και το τελευταίο ban. Πλέον, ο Άρης μπορεί να κινηθεί πιο ελεύθερα στην αγορά, αφού την τελευταία διετία είχε την δυνατότητα να αποκτήσει μόνο παίκτες που είχαν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και άρα δεν χρειαζόταν να τους δοθεί το “letter of clearance” από κάποια ξένη μπασκετική ομοσπονδία.

https://www.facebook.com/arisbc.gr/videos/679595082525830

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments