Αθλητισμός

Νίκος Λυμπερόπουλος: Δεν θα βιαστεί για το επόμενο βήμα

Νίκος Λυμπερόπουλος: Δεν θα βιαστεί για το επόμενο βήμα
Νίκος Λυμπερόπουλος: Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ δεν βιάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Νίκος Λυμπερόπουλος: Πριν από περίπου δυο χρόνια ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να εμπιστευτεί τον πρώην επιθετικό της ομάδας για να αναλάβει τον κομβικό ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ακολούθησε μια άκρως αποτυχημένη σεζόν με αλλαγή προπονητή. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε τη θέση του στον Μανόλο Χιμένεθ που επέστρεψε στην ομάδα λίγο μετά τον Ιανουάριο.

Το αφεντικό της ΑΕΚ αποφάσισε να μη συνεχίσει με τον Ισπανό τεχνικό και τη φετινή χρονιά και έτσι ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήταν αυτός που έπρεπε να βρει τον αντικαταστάτη του. Ο “Λύμπε” εισηγήθηκε την απόκτηση του Μιγκέλ Καρντόσο, όπως και έγινε. Ο Πορτογάλος τεχνικός κέρδισε τους ανθρώπους της ομάδας με τις ιδέες του, αλλά αποδείχθηκε πως η θεωρεία από την πράξη απέχουν πολύ.

Το επόμενο βήμα του Λύμπε

Η εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ του Καρντόσο ήταν απογοητευτική. Η παρουσία του στον πάγκο του “δικεφάλου” έφερα ουσιαστικά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, αλλά και μια γκέλα στην πρώτη αγωνιστική κόντρα στην Ξάνθη. Ο Τίγρης πήρε την απόφαση να τελειώσει τον Πορτογάλο και μαζί τον Νίκο Λυμπερόπουλο που είχε επιλέξει τον πρώην τεχνικό της Θέλτα. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο Καλαματιανός αποχωρεί από την Ένωση.

Σύμφωνα με την Sportime αμέσως μετά την απόλυση του, ο Νίκος Λυμπερόπουλος πήρε την οικογένεια του για διακοπές στο νησί της Πάρου. Εκεί βρήκε αρκετούς γνωστούς που ήθελαν να μάθουν το επόμενο βήμα της καριέρας του. Ο ίδιος δεν δείχνει να βιάζεται  «Θα πάρει καιρό να αποφασίσω», ήταν η απάντησή του. Θυμίζουμε ότι ο παλαίμαχος επιθετικός μετά το τέλος της καριέρας του είχε γίνει μάνατζερ ποδοσφαιριστών, πριν πάρει την απόφαση να γίνει τεχνικός διευθυντής. Δυο φορές στην ΑΕΚ και μια φορά στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments