Αθλητισμός

ΑΕΚ: Δεν θα είναι εύκολη η διαχείριση του ρόστερ για τον Κωστένογλου

ΑΕΚ: Δεν θα είναι εύκολη η διαχείριση του ρόστερ για τον Κωστένογλου
ΑΕΚ: Ο Νίκος Κωστένογλου έχει ξεκινήσει εξαιρετικά στον πάγκο της «Ένωσης», αλλά γνωρίζει πως διαχείριση του ρόστερ της ομ΄δας μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι.

ΑΕΚ: Το ξεκίνημα του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» είναι μέχρι στιγμής εντυπωσιακό. Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος αρχικά ανέλαβε ως υπηρεσιακός, μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στον πάγκο της «Ένωσης», με την οποία μάλιστα έφτασε μια «ανάσα» και από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, μετά την μεγάλη νίκη της στην έδρα της Τράμπζονσπορ (2-0). Με τον Κωστένογλου στο τιμόνι η ΑΕΚ δείχνει αρκετά βελτιωμένη και γι’ αυτό άλλωστε και ο ίδιος μονιμοποιήθηκε στη θέση του, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Ωστόσο, ο ίδιος γνωρίζει πως παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα στη χρονιά, τα δύσκολα έρχονται στο επόμενο διάστημα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Έλληνας τεχνικός ξέρει πως η διαχείριση του ρόστερ μέσα στη σεζόν δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Άλλωστε, έχοντας ένα μόλις ματς μέσα στην εβδομάδα άπαντες θα θέλουν να αγωνίζονται. Ήδη ο Ζεράλδες και ο Βέρντε που δεν έπαιξαν ούτε λεπτό στο Αγρίνιο δεν ήταν ιδιαιτέρως χαρούμενοι παρά τη σημαντική νίκη της ομάδας τους κόντρα στον Παναιτωλικό (1-0).

Μάρκο Λιβάγια: Δεν κλήθηκε στην Εθνική Κροατίας

Τον τελευταίο καιρό ο 25χρονος επιθετικός της ΑΕΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Λιβάγια έχει συμμετοχή σχεδόν σε όλα τα γκολ της ομάδας του από την αρχή της σεζόν. Οι εμφανίσεις του οδηγούν την Ένωση σε σημαντικές νίκες που την έβαλαν για τα καλά και πάλι στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Τα κατορθώματα του Μάρκο Λιβάγια έχουν κάνει τους φίλους της ομάδας να παραμιλάνε.

Ωστόσο δεν φαίνεται ότι έπεισαν τον προπονητή της Εθνικής Κροατίας. Ο Μάρκο Λιβάγια δεν επελέγη από τον Ζλάτκο Ντάλιτς στην αποστολή της Κροατίας για τα ματς με την Ουγγαρία εντός (10/10) και την Ουαλία εκτός (13/10) για τα προκριματικά του Euro 2020. Οι τέσσερις επιθετικοί που επελέγησαν είναι οι Φίλιπ Μπράνταριτς και Μίγιο Τσάκτας της Χάιντουκ Σπλιτ, ο Ντίνο Πέριτς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ο Μάρκο Ρογκ της Κάλιαρι.

Μάρκο Λιβάγια: Μπήκε στη λίστα της Άιντραχτ

Σε ένα από τα ταξίδια της στην Ελλάδα, η Άιντραχτ φέρεται να ξεχώρισε δυο ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Μάρκο Λιβάγια και Γιώργο Μασούρα που με τις εμφανίσεις τους με τα «κιτρινόμαυρα» και τα «ερυθρόλευκα» αντίστοιχα, είναι λογικό να προσελκύουν ακόμη περισσότερα βλέμματα. Η Άιντραχτ, βέβαια, είναι προς το παρόν πολύ μακριά από το να καταθέσει πρόταση για κάποιον εκ των δύο παικτών, που πρόσθεσε πρόσφατα στη λίστα της. Για την ώρα, έχει απλώς τσεκάρει τα ονόματά τους και αναμένεται να παρακολουθεί την πρόοδό τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments