Αθλητισμός

Φρανσίσκο Ζεράλδες: Δεν προχώρησε ο τερματισμός του δανεισμού του

Φρανσίσκο Ζεράλδες: Δεν προχώρησε ο τερματισμός του δανεισμού του
Φρανσίσκο Ζεράλδες: Το ενδεχόμενο να τερματιστεί ο δανεισμός του Πορτογάλου έπεσε στο τραπέζι, αλλά τελικά δεν προχώρησε.

Φρανσίσκο Ζεράλδες: Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Μιγκέλ Καρντόσο ανέλαβε τις τύχες της ΑΕΚ. Μια από τις πρώτες επιθυμίες του Πορτογάλου ήταν να φέρει τον Ζεράλδες στην ομάδα. Οι “κιτρινόμαυροι” έδωσαν μεγάλη μάχη για να τον πείσουν να έρθει στην Ελλάδα. Μάλιστα, δέχτηκαν να τον κάνουν δικό τους με τη μορφή δανεισμού χωρίς οψίον.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν μπόρεσε να μακροημερεύσει στην ΑΕΚ. Η ήττα στο παιχνίδι με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ έφερε την οριστική ρήξη ανάμεσα στον Καρντόσο για τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Μάλιστα, ο Ζεράλδες ήταν αυτός που κρέμασε την ομάδα του με τις δυο κίτρινες κάρτες που πήρε σε ένα ημίχρονο.

Φρανσίσκο Ζεράλδες: Οι σκέψεις για πρόωρο αντίο

Μόλις ο Καρντόσο αποχώρησε, υπήρξαν πολλές φήμες για το μέλλον του Ζεράλδες. Μια από αυτές έλεγε ότι η ΑΕΚ έκανε κινήσεις προκειμένου να διακόψει στον δανεισμό του. Από την Ένωση μπορεί να διέψευσαν τα δημοσιεύματα, αλλά το θέμα φαίνεται πως υπήρξε.

Σύμφωνα με το Sportime αυτή η σκέψη δεν προχώρησε καθώς οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές. ” Μα έτσι, μα αλλιώς, πρόωρος τερματισμός του Ζεράλδες, παρότι τέθηκε ως ζήτημα μετά την αποχώρηση Καρντόσο, δεν προχώρησε. Και δεν γινόταν, αφού δεν υπήρχε (και δεν υπάρχει ακόμα) έδαφος για τέτοια συζήτηση. Με τον Πορτογάλο, όμως, εμφανώς εκτός κλίματος ΑΕΚ, η οποία έχει πλέον αρκετές επιλογές μεσοεπιθετικά για ένα παιχνίδι μάλιστα την εβδομάδα, δεν αποκλείω να τεθεί -πρακτικά- το ζήτημα άμεσα. Ούτε καν τον Δεκέμβριο”, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments