Ελλάδα

Αιγαίο: Μεγάλη επιχείριση του Λιμενικού – Καταδίωξη σκαφών που μεταφέρουν ναρκωτικά

Αιγαίο: Μεγάλη επιχείριση του Λιμενικού – Καταδίωξη σκαφών που μεταφέρουν ναρκωτικά
Αιγαίο: Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού μαζί με τη Frontex για την ακινητοποίηση σκαφών που διακινούν ναρκωτικά.

Αιγαίο: Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα, με το Λιμενικό, σκάφη, αεροπλάνα και ελεύθερους σκοπευτές αλλά και μέλη της Frontex να καταδιώκουν δύο σκάφη στα οποία υπάρχει ποσότητα ναρκωτικών. Όπως ανέφερε ο ΑΝΤ1, οι σκοπευτές της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών κατάφεραν να ακινητοποιήσουν ένα φουσκωτό, το οποίο και κατασχέθηκε, δίχως ωστόσο να έχουν εντοπιστεί ναρκωτικά. Σύμφωνα με τις Αρχές, εκτιμάται ότι τα ναρκωτικά προήλθαν από την Αλβανία και πως οι συλληφθέντες πρόλαβαν να τα πετάξουν σε ακτή στα παράλια της Τουρκίας. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου σκάφους, στο οποίο εκτιμάται πως οι υπάρχουν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Νέα εισβολή σε καταστήματα με αυτοκίνητο

Στον στόχο της συμμορίας που χρησιμοποιεί ΙΧ αυτοκίνητα ως «πολιορκητικό κριό» για να πραγματοποιεί ληστείες βρέθηκε στις 02:05 τα μεσάνυχτα διαγνωστικό κέντρο στην οδό Ασκληπιού 38 στα Μανιάτικα του Πειραιά. Η σπείρα αποτελείτο από πέντε άτομα. Αρχικά, προσπάθησαν με βαριοπούλα να σπάσουν την τζαμαρία που βρίσκεται δίπλα από την είσοδο του κτιρίου.

Αφού δεν κατάφεραν να την ρίξουν, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και με την όπισθεν, προσπάθησαν να την ρίξουν. Τελικά, εισέβαλαν και οι πέντε μέσα, πήραν ό,τι μπόρεσαν κι εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments