Lifestyle

Λάουρα Νάργες: Με το The Voice ολοκληρώθηκε και η συνεργασία μου με την Acun Medya

Λάουρα Νάργες: Με το The Voice ολοκληρώθηκε και η συνεργασία μου με την Acun Medya
Συνολικά τρεις αποχωρήσεις μετρά ο μουσικός διαγωνισμός του ΣΚΑΪ, «The Voice». Γιώργος Καπουτζίδης, Κωστής Μαραβέγιας αλλά και Λάουρα Νάργες έληξαν τη συνεργασία τους με το talent show.

Η Λάουρα Νάργες ενημερώθηκε πρόσφατα πως δεν θα συμμετέχει στο «The Voice» και το γνωστοποίησε η ίδια μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια η οποία βρισκόταν στα backstage του μουσικού διαγωνισμού τις τελευταίες δύο σεζόν του παιχνιδιού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε στη λήξη της συνεργασίας της με την Acun Medya.

«Έγινε μια μικρή ανατροπή τελευταία στιγμή, στο παρά πέντε. Όλα, όμως, είναι καλά, συνεχίζουμε κανονικά με το κεφάλι ψηλά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τώρα, το τι ακριβώς έχει γίνει, τι έχει ειπωθεί ανάμεσα σε μένα και την εταιρεία παραγωγής, είναι κάτι που θα ήθελα να το κρατήσω για τον εαυτό μου. Μαζί με το The Voice ολοκληρώθηκε και η συνεργασία μου με την Acun Medya.

Έχουμε καλές σχέσεις, δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον. Γενικά κοιτάω μπροστά. Αποδέχομαι τα πράγματα και τις καταστάσεις έτσι όπως είναι και προχωράω μπροστά. Θα το βλέπω από το σπίτι. Στενοχωρήθηκα σε λογικά πλαίσια» είπε η παρουσιάστρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments