Οικονομία

Ελληνικό: Η υπόσχεση του προέδρου της Hard Rock

Ελληνικό: Η υπόσχεση του προέδρου της Hard Rock
Ελληνικό: Ο πρόεδρος της Hard Rock υποσχέθηκε ότι η εταιρεία του θα δημιουργήσει "κάτι θεαματικό", εάν αναλάβει το πρότζεκτ.

Ελληνικό: Η “Hard Rock International” είναι ένας από τους επιχειρηματικούς ομίλους που διεκδικούν το πρότζεκτ αναδόμησης της περιοχής, με τον πρόεδρό της, Τζιμ Άλεν, να κάνει λόγο για θεαματική δημιουργία ενός παγκοσμίου φήμης προορισμού, εάν η εταιρεία του αναδειχθεί ως η κατάλληλη να το φέρει εις πέρας, μέσω του διαγωνισμού.  «Αν επιλεγεί η Hard Rock International, θα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε κάτι θεαματικό που, ειλικρινά, δεν υπάρχει πουθενά σήμερα στην Ευρώπη.  Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός παγκοσμίου φήμης προορισμού και ενός ολοκληρωμένου τουριστικού συγκροτήματος που δεν επικεντρώνεται στα τυχερά παιχνίδια, αλλά εστιάζει στην ψυχαγωγία και τη φιλοξενία”.

Παράλληλα, ο Τζιμ Άλεν σχολίασε με θετικό τρόπο την ανάμιξη της Lamda Development στο εν λόγω πρότζεκτ. «Η δέσμευση της Lamda Development και της οικογένειας Λάτση είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της νέας εμπιστοσύνης που δείχνουν οι επενδυτές στην Ελλάδα»

“Αυτά θα είναι τα οφέλη της επένδυσης”

«Θα υπάρχουν ευκαιρίες είτε κάποιος θα είναι κατασκευαστής ταπετσαριών ή επιπλοποιός ή ξυλουργός ή καθαριστής ή θα ασχολείται με μέσα τεχνολογίας, χρηματοοικονομικά, εστίαση, ξενοδοχεία, σίγουρα με τα επιτραπέζια τυχερά παιχνίδια, κουλοχέρηδες.

Στη συνέχεια, όταν συζητάμε για την κατασκευή ενός οικοδομήματος τέτοιου μεγέθους και σπουδαιότητας, τότε μιλάμε για χιλιάδες θέσεις εργασίας στον κατασκευαστικό τομέα. Έτσι, μιλάμε για εκπληκτικές ευκαιρίες απασχόλησης και το πιο σημαντικό είναι ότι πιθανότατα θα υπάρχει μια ευκαιρία για όποιον ενδιαφέρεται και κυρίως για τους νέους ανθρώπους», τόνισε ο Τζιμ Άλεν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments