Αθλητισμός

Δημήτρης Τσακίρης: Επιστρέφει στο ράδιο για τον Σπορ FM

Δημήτρης Τσακίρης: Επιστρέφει στο ράδιο για τον Σπορ FM
Δημήτρης Τσακίρης: Ο πολύπειρος δημοσιογράφος επιστρέφει στα fm για λογαριασμό του Σπορ FM.

Δημήτρης Τσακίρης: Τον τελευταίο καιρό ο Σπορ FM προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό του. Όπως είναι λογικό κάποιοι από αυτούς που έφυγαν έπρεπε να αντικατασταθούν. Σε αυτό το πλαίσιο η κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας έκανε μια “ηχηρή” μεταγραφική κίνηση.

Συγκεκριμένα ο σταθμός του Φαλήρου έδωσε τα χέρια με τον Δημήτρη Τσακίρη. Ο γνωστός δημοσιογράφος απείχε από τα δρώμενα του ραδιοφώνου τα τελευταία χρόνια, αλλά πήρε την απόφαση να επιστρέψει.  Η εκπομπή θα ονομάζεται «Ο χωροχρόνος του ποδοσφαίρου», κάθε Σάββατο 14:00 – 16:00 και κάθε Κυριακή 10:00 – 12:00 για… ταξίδια, όπως λέει ο τίτλος στον χώρο και το χρόνο του ποδοσφαίρου.

Το μήνυμα του δημοσιογράφου

Πρωταγωνιστές από όλη την Ελλάδα και όλες τις εποχές, θα μιλούν για το αγαπημένο τους και αγαπημένο μας ποδόσφαιρο. Συνεντεύξεις, διαγωνισμοί, κουίζ, πρωτότυπες προαναγγελίες των αγώνων και άλλα. Ο ίδιος ο δημοσιογράφος έκανε γνωστή την μεταγραφή του, από την σελίδα που διατηρεί στο Facebook.

“Μετά από επτά χρόνια πάλι στο ραδιόφωνο με την ίδια διάθεση και ανάγκη επικοινωνίας. Συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM κάθε Σάββατο 14.00 – 16.00 και Κυριακή 10.00 – 12.00 για να κάνουμε μαζί πολλά ταξίδια εκεί που λέει ο τίτλος. Στον χώρο και το χρόνο του ποδοσφαίρου. Πρωταγωνιστές από όλη την Ελλάδα και όλες τις εποχές, θα παρελαύνουν και μιλούν για το αγαπημένο τους και αγαπημένο μας ποδόσφαιρο. Συνεντεύξεις, διαγωνισμοί, κουίζ, πρωτότυπες προαναγγελίες των αγώνων που θα γίνουν, αλλά και ανάλυση αυτών που έγιναν από τη Super League μέχρι εκεί που θα αντέξουμε! Συντονιστείτε, ακούστε, συμμετέχετε και προτείνετε. Πρώτο ραντεβού Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 2 το μεσημέρι”, έγραψε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments