Αθλητισμός

Νίκος Κωστένογλου: Πέρασε ο μήνας του “μέλιτος” για τον Έλληνα τεχνικό

Νίκος Κωστένογλου: Πέρασε ο μήνας του “μέλιτος” για τον Έλληνα τεχνικό
Νίκος Κωστένογλου: Ο Έλληνας τεχνικός ξεκίνησε εντυπωσιακά τη θητεία του στην ΑΕΚ, αλλά στα τελευταία παιχνίδια η «Ένωση» δείχνει να κάνει κάποια «κοιλιά».

Νίκος Κωστένογλου: Στα ματς με Παναιτωλικό, ΠΑΟΚ και Λάρισα η ΑΕΚ πέρυσι είχε πάρει μόλις δύο βαθμούς. Στόχος της φέτος ήταν να κατακτήσει εννέα σε αυτή την τριάδα, αλλά τελικά ο απολογισμός της ήταν πέντε. Σαφέστατα ο απολογισμός σε σχέση με την περσινή σεζόν ήταν καλύτερος, αλλά όχι όσο θα χρειαζόταν στην Ένωση για να παραμείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή. Πλέον, μετά και το παιχνίδι κόντρα στους «βυσσινί» οι «κιτρινόμαυροι» είναι στο -5 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και στο -3 από τον ΠΑΟΚ. Οπότε βρίσκεται ήδη σε διαδικασία να κυνηγούν.

Το εξαιρετικό ξεκίνημα του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της ΑΕΚ δεν συνεχίστηκε και σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής» εμφανίζονται ξανά οι φωνές στην Ένωση που θέλουν την ομάδα να αναζητήσει κάποιον άλλο προπονητή. Μάλιστα, το συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζει πως ο Έλληνας τεχνικός δεν αποκλείεται να παίξει και το «κεφάλι» του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο σε είκοσι ημέρες (27/10).

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: Δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική επαναπατρισμού

Ο νεαρός στόπερ, μόλις στα 21 του αποτελεί μέλος της Άρσεναλ, η οποία τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2018 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν κυλούν και τόσο καλά για τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος δεν βρίσκει σταθερό χρόνο συμμετοχής στους «Κανονιέρηδες» και μάλιστα το καλοκαίρι η αγγλική ομάδα φερόταν να ψάχνει τρόπο να τον παραχωρήσει είτε μόνιμα είτε ως δανεικό. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, αλλά ο Μαυροπάνος επέλεξε να μείνει στην Άρσεναλ και να παλέψει για τη θέση του.

Μόλις πριν από μερικές ημέρες ήρθε στο προσκήνιο το όνομα του για την «Ένωση», η οποία φέρεται να ψάχνει κεντρικό αμυντικό για να ενισχύσει τα μετόπισθεν της. Στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» έχουν σε εκτίμηση τον νεαρό στόπερ και τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο ακόμα και για κίνηση της ομάδας και κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, εφόσον η Ένωση βρίσκεται κοντά στην κορυφή και διεκδικεί με αξιώσει το πρωτάθλημα μέχρι τον Ιανουάριο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportime», το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του Μαυροπάνου μόνο βέβαιο δεν είναι. Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο Έλληνας στόπερ αν και ήταν τραυματίας και με πιθανότητα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου το καλοκαίρι, δεν ήθελε ούτε να ακούει για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα. Η προοπτική της Superleague ήταν και παραμένει, τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη, εκτός οποιασδήποτε σκέψης του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments