Αθλητισμός

AEK: Στο στόχαστρο ο Σεμέντο

AEK: Στο στόχαστρο ο Σεμέντο
ΑΕΚ: «Δίχτυα» στον ΟΦΗ ρίχνουν οι «Κιτρινόμαυροι», προσθέτοντας στην μεταγραφική τους λίστα τον ταλαντούχο εξτρέμ των Κρητικών, Λισάντρο Σεμέντο.

ΑΕΚ: Μπορεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου να καθυστερεί, στην ΑΕΚ όμως καθημερινά τσεκάρουν λύσεις για την μελλοντική τους ενίσχυση. Μετά το ενδιαφέρον των τελευταίων ημερών για τον Μιγκέλ Μεγιάδο, φαίνεται πως ακόμη ένας ποδοσφαιριστής των Κρητικών αρέσει στους «Κιτρινόμαυρους». Ο λόγος για τον 23χρονο Λισάντρο Σεμέντο. Ο ταλαντούχος εξτρέμ έχει εντυπωσιάσει με την φανέλα του ΟΦΗ, καθώς μετά από έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα μετρά τρία τέρματα και τρεις ασσίστ.

Ο Πορτογάλος αγωνίζεται στον ΟΦΗ υπό την μορφή δανεισμού από την Φορτούνα Σιτάρντ. Στην ΑΕΚ αναζητούν νέες λύσεις στο επιθετικό κομμάτι, με τον Σεμέντο για την ώρα να παρουσιάζεται ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία. Σύμφωνα με το «Φως των Σπορ» το ενδιαφέρον για τον παίκτη είναι υπαρκτό, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να είναι εντυπωσιασμένοι από τα κατορθώματα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Προϊόν των ακαδημιών της Σπόρτινγκ ο Σεμέντο

Ο Σεμέντο ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στα 19 του πήγε για μια σεζόν στην Ρέντινγκ έχοντας συμμετοχές στην δεύτερη ομάδα της και το 2016 μετακόμισε στην Κύπρο παίζοντας αρχικά στην ΑΕ Ζακακίου και κατόπιν στον Απόλλωνα Λεμεσού. Την περίοδο 2017/18 πήγε αρχικά δανεικός στην Φορτούνα Σιτάρντ και το καλοκαίρι του 2018 η ολλανδική ομάδα αγόρασε τα δικαιώματά του. Το 2018/19 κατέγραψε συνολικά 32 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ολλανδίας.

Ο δανεισμός του στον ΟΦΗ έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι, ενώ το συμβόλαιό του με την ολλανδική ομάδα λήγει το 2022.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments