Αθλητισμός

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Στην Κ21 του Αμβούργου

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Στην Κ21 του Αμβούργου
Κυριάκος Παπαδόπουλος: Η καριέρα του 27χρονου αμυντικού διάγει ίσως την χειρότερη των περιόδων της με το Αμβούργο προσφάτως να τον υποβιβάζει στην Κ21.

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Με την δεύτερη ομάδα του Αμβούργου θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος του έτους ο Έλληνας αμυντικός. Ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε τον υποβιβασμό του 27χρονου στην Κ21 μέχρι οι δύο πλευρές ολοκληρώσουν την συνεργασία τους.

Η περιπέτεια του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο Αμβούργο δεν έχει τέλος. Εδώ και δύο χρόνο ο 27χρονος αμυντικός προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, όμως μία οι σοβαροί τραυματισμοί, μία η διαφορετική φιλοσοφία με διοίκηση και τεχνικό επιτελείο μπαίνουν εμπόδια. Ο άλλοτε αμυντικός του Ολυμπιακού και της Σάλκε διάγει μία από τις χειρότερες των περιόδων του. Η πρόσφατη ανακοίνωση του Αμβούργου ουσιαστικά τον τελειώνει από τον σύλλογο.

Οι Γερμανοί υποβίβασαν τον παίκτη στην δεύτερη ομάδα δίνοντας του τη δυνατότητα τουλάχιστον να αποκτήσει ρυθμό μέσω των αγώνων. Στο Αμβούργο εδώ και καιρό ο Παπαδόπουλος δεν είχε μέλλον. Ο Ντίτερ Χέκινγκ δεν τον υπολόγιζε στα πλάνα του από το ξεκίνημα της σεζόν, αποτέλεσμα ο έμπειρος αμυντικός να μένει αδρανής.

«Ο Πάπα μας ζήτησε να φύγει τον Ιανουάριο και από τη στιγμή που θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα αποφασίσαμε από κοινού να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα. Θα παίζει στη Regionalliga για να διατηρηθεί σε φόρμα», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής ΓΙόνας Μπολντ. «Όλοι γνωρίζουν ότι θέλω πάντα να παίζω και να δίνω τα πάντα. Μου έδειξαν ότι δεν είναι δυνατόν και πρέπει να το αποδεχθώ», ανέφερε από την πλευρά του ο παίκτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments