Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: “Κλεμμένη” η ιδέα της αφίσας για την εγγραφή νέων μελών

ΣΥΡΙΖΑ: “Κλεμμένη” η ιδέα της αφίσας για την εγγραφή νέων μελών
ΣΥΡΙΖΑ: Τίποτε δεν κρύβεται από τους «ψαγμένους» του Twitter, οι οποίοι μετά από δύο μέρες λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψαν πως η αφίσα είναι ιδέα από εξώφυλλο περιοδικού το 2014.

ΣΥΡΙΖΑ: Το νέο εγχείρημα του κόμματος ξεκινά με… νερά! Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ για την εγγραφή νέων μελών είναι γεγονός. Γεγονός όμως είναι και η… κλοπή της ιδέας στην αφίσα, με το «αδίστακτο» Twitter να βρίσκει την πηγή… έμπνευσης του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την ιδέα που είχαν οι υπεύθυνοι του καναδικού περιοδικού Alive στο τεύχος του Σεπτεμβρίου 2014. Το περιοδικό ασχολείτο με θέματα φυσικής υγείας και υγιεινής. Την «κλοπή» εντόπισαν και σχολίασαν χρήστες του Twitter γράφοντας, μεταξύ άλλων, «είστε πιο παλιό από το παλιό» και… προχειροδουλειές.

Μερικά από τα πιο «ζουμερά» tweets

Ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας είχε προλογίσει το νέο εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του στην Πάτρα.

Ο πρώην Πρωθυπουργός βρέθηκε στην αχαϊκή πρωτεύουσα πραγματοποιώντας συναντήσεις με φορείς της πόλης. Κατά την ομιλία του στο κέντρο της Πάτρας στάθηκε περισσότερο στην νέα εποχή την οποία μπαίνει το κόμμα του.

Θέλουμε να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής, όχι απλά τη μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη του τόπου, αλλά και ένα εργαστήρι συμμετοχής και δημιουργίας για όλους τους ενεργούς πολίτες, θέλουμε να δημιουργήσουμε μία νέα σχέση του πολίτη με την πολιτική». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας απόψε σε ανοικτή εκδήλωση – συζήτηση με τους πολίτες στην πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας.

Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες, «να φτιάξουμε μαζί μία Ελλάδα, της προόδου και της κοινωνικής δικαιοσύνης», προσθέτοντας ότι «όλες και όλοι εμείς που συνειδητοποιούμε ότι σήμερα η χώρα μας βρίσκεται στα χέρια μιας συντηρητικής και ακραίας νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης και ταυτόχρονα συνειδητοποιούμε την ανάγκη να εργαστούμε για μία καλύτερη εποχή για τον τόπο, έχουμε δύναμη αν ενώσουμε τις φωνές μας και την παρουσία μας, σε μια δημιουργική πορεία προς τα εμπρός». Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι «στόχος μας είναι να φτιάξουμε μαζί την παράταξη και το κόμμα της νέας εποχής, που θα είναι ικανό σε σύντομο χρονικό διάστημα, όχι μόνο να κάνει υπαρκτή την παρουσία του σε ένα πλέγμα επικοινωνιακής απομόνωσης που έχουν στήσει οι αντίπαλοί μας, αλλά να μπορέσει να αποκτήσει το πρόγραμμα, που θα δημιουργήσει εκείνες τις ριζικές τομές, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την μεγάλη αλλαγή της πορείας του τόπου».

Στην συνέχεια, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στην λειτουργία της νέας πλατφόρμας του διαδικτυακού ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι με την βοήθεια του κινητού τηλεφώνου επικοινωνούμε, ανταλλάσσουμε σκέψεις, κάνουμε τη δράση μας πιο μαζική και ισχυρή», συμπληρώνοντας ότι «θα το χρησιμοποιήσουμε και για να ενημερωνόμαστε αντικειμενικά και αποτελεσματικά». Σε αυτό το σημείο, υπογράμμισε ότι «εμείς ως κυβέρνηση δεν κάναμε χατίρια στους ολιγάρχες, δεν κάναμε χατίρια στους ιδιοκτήτες των μέσων ενημέρωσης για να μας δίνουν σήμερα αντίδωρα στήριξης και υποστήριξης, για αυτό και κάποιοι λένε είναι απομονωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ […] «Τους καλώ να έρθουν μαζί μου στις περιοδείες σε όλα τα χωριά και σε όλες τις πόλεις, για να δούνε αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απομονωμένος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments