Πολιτική

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Απόψε θα πάω να δω το Joker με τον 15χρονο γιο μου

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Απόψε θα πάω να δω το Joker με τον 15χρονο γιο μου
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Ο υπουργός προστασίας του πολίτη ενημέρωσε ότι σήμερα το βράδυ θα δει το Joker παρέα με τον 15χρονο γιο του.

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Από το βράδυ της Κυριακής (20/10) η ταινία του Joker έχει γίνει το βασικό θέμα συζήτησης. Αφορμή ήταν η παρέμβαση της αστυνομίας στον κινηματογράφο Αελλώ προκειμένου να βγάλει από τις αίθουσα κάποιους ανήλικους μετά από σχετική καταγγελία.

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες και πολλά από τα βέλη της αντιπολίτευσης είχαν στόχο τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ο υπουργός προστασίας του πολίτη έδωσε την απάντηση του από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter. Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι θα δει απόψε το Joker παρέα με τον 15χρονο γιο του. «Σήμερα το βράδυ θα πάω να δω με τον 15χρονο γιο μου το Joker», έγραψε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θέλει με αυτήν του την χειρονομία να δείξει τη διαφωνία του σχετικά με όσα συνέβησαν με τους ανήλικους θεατές του φιλμ, και έχουν προκαλέσει σάλο τις τελευταίες ώρες.

Θυμίζουμε ότι σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα Δευτέρα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής αναφέρει: «Χθες (Κυριακή, 20-10-2019) και προχθές (Σάββατο, 19-10-2019), μετά από καταγγελίες υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, για παρουσία ανηλίκων σε κινηματογραφικές αίθουσες σε Μαρούσι και Κυψέλη, όπου προβαλλόταν ταινία που έχει χαρακτηριστεί ως ακατάλληλη για ανηλίκους, αστυνομικοί από τα Αστυνομικά Τμήματα Αμαρουσίου και Πατησίων αντίστοιχα, μετέβησαν στους κινηματογράφους και επελήφθησαν των καταγγελιών. Αναφορές για παρουσία αστυνομικών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα».

Δείτε την ανάρτηση του υπουργού

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments