Ελλάδα

Αποκλειστικό video: Ο Βαρουφάκης χορεύει με κλαρίνα σε εγκαίνια έκθεσης πολιτισμού παρουσία της Μενδώνη

Αποκλειστικό video: Ο Βαρουφάκης χορεύει με κλαρίνα σε εγκαίνια έκθεσης πολιτισμού παρουσία της Μενδώνη
Η έκθεση με τίτλο "Τόποι δημιουργίας" στο Μέτσοβο εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο από τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη.

Στο Μέτσοβο βρέθηκε το περασμένο Σάββατο ο Γιάνης Βαρουφάκης στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης “Τόποι δημιουργίας” στην πινακοθήκη Αβέρωφ. Ο πρώην τσάρος της οικονομίας και νυν επικεφαλής του ΜέΡΑ25 βρέθηκε στην πατρίδα του Ευάγγελου Αβέρωφ όχι μόνο για τα εγκαίνια της έκθεσης αλλά και για να τιμήσει τη σύζυγό του Δανάη Στράτου η οποία μετέχει στην έκθεση με έργα της.

Μετά το τέλος των εγκαινίων τα οποία πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας παρουσία και της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη ακολούθησε παραδοσιακό ηπειρώτικο γλέντι με κλαρίνα και απολαυστικούς μεζέδες. Ο Γιάνης Βαρουφάκης, όπως φαίνεται και στα αποκλειστικά βίντεο του Pagenews.gr χόρεψε μαζί με τη Δανάη Στράτου, υπό το άγρυπνο βλέμμα της Λίνας Μενδώνη.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο ο κ. Βαρουφάκης αν και δεν μας έχει συνηθίσει σε παραδοσιακούς χορούς φαίνεται να το απόλαυσε ενώ στο τέλος καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που βρισκόταν στο χώρο του οινοποιείου όπου πραγματοποιήθηκε το γλέντι των εγκαινίων.

Να επισημάνουμε ότι η έκθεση στο Μέτσοβο με τίτλο «Τόποι δημιουργίας» γίνεται για να τιμηθούν τα 30 χρόνια από την ίδρυση της «Πινακοθήκης Ευάγγελος Αβέρωφ» και τα 60 από το οινοποιείο «Κατώγι Αβέρωφ», που αποτελούν έργο του αείμνηστου πολιτικού. Έργα εκθέτουν σημαντικοί εικαστικοί καλλιτέχνες της χώρας, μεταξύ των οποίων και η Δανάη Στράτου, ενώ στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ο επικεφαλής του «ΜΕΡΑ 25» Γιάννης Βαρουφάκης, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδωνη και ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Η υπουργός Πολιτισμού, πάντως, δεν περίμενε μετά από μια τέτοια όμορφη ημέρα θα είχε να αντιμετωπίσει την υπόθεση με την ταινία Joker καθώς το βράδυ της ημέρας των εγκαινίων για τη συμπλήρωση, των 30 χρόνων λειτουργίας της Πινακοθήκης στο Μέτσοβο και των 60 χρόνων από τη δημιουργία του οινοποιείου «Κατώγι» από τον Βαγγέλη Αβέρωφ, έγινε και η εισβολή των αστυνομικών στο σινεμά για να βγάλουν έξω ανήλικους που παρακολουθούσαν την ταινία Joker.

Το έργο της Δανάης Στράτου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments