Ελλάδα

Γαλάτσι: Άνδρας έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας και σώθηκε

Γαλάτσι: Άνδρας έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας και σώθηκε
Γαλάτσι: Άφωνοι έμειναν οι κάτοικοι της περιοχής της Αθήνας με την είδηση της πτώσης αγνώστου από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας.

Γαλάτσι: Αν έχεις τύχη διάβαινε λέει ο σοφός λαός και στην περίπτωση ενός 45χρονου στο Γαλάτσι η ρήση ταιριάζει… γάντι. Το πρωί της Παρασκευής δεν ξεκίνησε υπό κανονικές συνθήκες στην περιοχή του Γαλατσίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ένας 45χρονος επιχείρησε πιθανότατα να δώσει τέλος στη ζωή του πηδώντας από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Βεΐκου.

Κατά την πτώση του η πορεία του φαίνεται πως ανακόπηκε από τέντα μπαλκονιού παρακάτω ορόφου. Έτσι για καλή του τύχη η προσγείωσή του δεν του επέφερε τον θάνατο. Στο σημείο σύμφωνα με τις πληροφορίες έσπευσε άμεσα ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο. Ο 45χρονος νοσηλεύεται με κατάγματα όμως βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά λίστα ανθρώπων που προσπαθούν να αφαιρέσουν τη ζωή τους. Μιλώντας πάντα με το πιθανότερο σενάριο, αυτό της αυτοκτονίας, στην Αθήνα αλλά και γενικότερα στη χώρα καταγράφονται όλο και περισσότερα τέτοιου είδους περιστατικά. Αιτίες που οδηγούν σε αυτή την απόφαση πολλές, όμως η αποδοχή των προβλημάτων δεν μπορεί και δεν πρέπει να επιφέρει τέτοιου είδους λύσεις. Ο 45χρονος για καλή του τύχη είχε όπως λέμε… άγιο. Τονίζεται πως ακόμη δεν είναι γνωστά τα αίτια του περιστατικού για την πτώση του άνδρα από τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments