Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Νυχτοπερπατήματα μετά το “διπλό” στο Περιστέρι

Παναθηναϊκός: Νυχτοπερπατήματα μετά το “διπλό” στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός: Σύμφωνα με δημοσιεύματα αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο μετά την νίκη στο Περιστέρι.

Παναθηναϊκός: Την περασμένη αγωνιστική οι “πράσινοι” πήραν μεγάλη νίκη στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Παναθηναϊκός ήταν με την πλάτη στον τοίχο και αυτό το παιχνίδι ήταν εξαιρετικά σημαντικό. Αυτό το τρίποντο έβαλε τέλος σε μια δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο που ελπίζει σε καλύτερες μέρες.

Ωστόσο μετά το τέλος της αναμέτρησης έγινε ένα περιστατικό που δεν άρεσε καθόλου στον Γιώργο Δώνη. Συγκεκριμένα δέκα ποδοσφαιριστές της ομάδας βγήκαν για να γιορτάσουν σε γνωστό μαγαζί στον Κεραμικό. Φυσικά, ο προπονητής της ομάδας δεν ήταν ενήμερος και το έμαθε λίγες μέρες αργότερα. Οι… ξενύχτηδες θα πληρώσουν το παράπτωμα τους με βάση όσα λέει ο εσωτερικός κανονισμός.

Παναθηναϊκός: Θα ενισχυθεί τον Γενάρη

Σύμφωνα με την «Πράσινη» ο Παναθηναϊκός θα κάνει σίγουρα μεταγραφές. Ωστόσο δεν είναι σίγουρο πότε θα πραγματοποιηθούν αυτές. Οι επικρατέστερες θέσεις για ενίσχυση είναι αυτή του σέντερ φορ, αλλά και στα άκρα της επίθεσης. Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Λογικά θα γίνουν κινήσεις τον Γενάρη.

Ελπίζουμε να μην πάμε… Φλεβάρη περιμένοντας τους ελεύθερους, αλλά θα γίνουν μεταγραφές. Τώρα πού θα γίνουν μεταγραφές, είναι ένα θέμα. Θα έρθει φορ λογικά. Θα έρθει κι εξτρέμ ή θα προσπαθήσεις να στηριχθείς σε αυτούς που έχεις; Στα χαφ είμαστε σίγουροι χωρίς να έχουμε δει τον Φάουστο; Γενικά όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, υπάρχουν θέματα. Υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις στην ομάδα. Όλα αυτά ούτε δύο μήνες μετά την ολοκλήρωση του σχεδιασμού»,σύμφωνα με την Πράσινη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments