Ελλάδα

Μάνη: Ο αδερφός της 12χρονης είχε αποκαλύψει την κακοποίηση του ιερέα

Μάνη: Ο αδερφός της 12χρονης είχε αποκαλύψει την κακοποίηση του ιερέα
Μάνη: Οι κάτοικοι του Γερολιμένα γνώριζαν από το καλοκαίρι του 2018 τι συνέβαινε, αλλά κανείς δεν μίλησε. Αν και η δασκάλα κινητοποιήθηκε, η μητέρα της μικρής είχε καθησυχάσει τους κοινωνικούς λειτουργούς

Μάνη: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την κακοποίηση που υφίστατο ένα 12χρονο κοριτσάκι από 57χρονο ιερέα σε χωριό του Δήμου Ανατολικής Μάνης. Κι αυτό γιατί, όπως αποκαλύπτεται, ο γιος της συντρόφου του ιερέα είχε αποκαλύψει τις πράξεις του 57χρονου ιερέα όμως κανείς δεν παρενέβη, λένε κάτοικοι του Γερολιμένα. Ο 22χρονος γιος της Βουλγάρας συντρόφου του ιερέα φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να μίλησε για όσα συνέβαιναν το καλοκαίρι του 2018 σε συζήτηση που είχε με θαμώνες σε καφενείο, όπου μάλιστα σύχναζε ο παπάς.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, είναι πως κανείς δεν θέλησε να μεταφέρει την μαρτυρία του 22χρονου στις αστυνομικές Αρχές. Παράλληλα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η δασκάλα του νεαρού κοριτσιού φέρεται να είχε ειδοποιήσει ένα χρόνο πριν τις αρμόδιες Αρχές επισημαίνοντας τους την προβληματική συμπεριφορά που εμφάνιζε το παιδί στο σχολείο. Τότε όμως και πάρα την επίσκεψη κοινωνικών λειτουργών στο σπίτι του ιερέα, η Βουλγάρα σύντροφος του ιερέα φέρεται να τους είχε καθησυχάσει.

Μάνη: Η άτυπη ομερτά των κατοίκων του Γερολιμένα

Αρνητική εντύπωση έχει προκαλέσει και η στάση που κράτησαν οι κάτοικοι του Γερολιμένα, καθώς αν και γνώριζαν τις αποτρόπαιες πράξεις που συνέβαιναν μέσα στο σπίτι του 57χρονου ιερέα, κανείς δεν βρήκε το θάρρος να απευθυνθεί στην Αστυνομία. Μια άτυπη ομερτά που έδωσε το περιθώριο στον ιερέα να συνεχίσει να ασελγεί εις βάρος του μικρού κοριτσιού υπό την ανοχή της κλειστής τοπικής κοινωνίας που προτίμησε να κλείσει τα μάτια μπροστά στο απεχθές έγκλημα από το να παρέμβει για να βοηθήσει τη 12χρονη.

Ο 22χρονος γιος της Βουλγάρας εγκατέλειψε τον Γερολιμένα και μετανάστευσε στην Γερμανία για να ζήσει μαζί με τον πατέρα του και έτσι το κοριτσάκι εγκαταλείφθηκε στη μοίρα του. Ενώπιον των αστυνομικών που τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Αρεόπολης, ο ιερέας επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα, δεν παραδέχθηκε τις κατηγορίες, ενώ παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής τι υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή, ο οποίος και διέταξε την προφυλάκιση του με την σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα. Οι έρευνες συνεχίζονται καθώς αναζητούνται μαρτυρίες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments