Lifestyle

Αυτή είναι η διάδοχος της Kate Upton [pics]

Αυτή είναι η διάδοχος της Kate Upton [pics]
Η Antje Utgaard ήρθε για να μείνει αντικαθιστώντας την Kate Upton τόσο στις λίστες του Playboy όσο και στις καρδιές εκατομμυρίων Αμερικανών και όχι μόνο.

Οι Αμερικανοί ζουν για να παράγουν γυναικείες παρουσίες όπως η Antje Utgaard. Γεννημένη σε μια μικρή πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών, η νεαρή ζει το «Αμερικάνο Όνειρο» αφήνοντας τη γενέτειρά του πηγαίνοντας στις μεγαλουπόλεις κάνοντας εκεί τα όνειρά της πραγματικότητα. 

Η ιστορία της Antje Utgaard ξεκίνησε στο Star Prairie του Wisconsin και όταν τελείωσε το σχολείο μετακόμισε στην Νέα Υόρκη όπου εντάχθηκε στην χορευτική ομάδα «Radio City Rockettes» στο Broadway. Με τα λεφτά που έβγαλε από εκεί σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Minnesota (στο τμήμα Marketing για την Μόδα και τα αξεσουάρ), όμως οι σπουδές της έμειναν στην άκρη καθώς της ανοίχτηκαν νέοι δρόμοι.

Εκεί την ανακάλυψαν από το γνωστό περιοδικό Playboy όπου και την παρουσίασαν ως αντικαταστάτρια της Kate Upton λόγω του μεγέθους του στήθους της (34DDD για όσους ασχολούνται με τα μεγέθη). «Δεν φανταζόμουν ποτέ πως το στήθος μου που ήταν… πρόβλημα στο χορό θα γινόταν το πλεονέκτημα για την καριέρα μου» δήλωνε μέχρι πρόσφατα. Η Antje Utgaard  πλέον κάνει μια διαφορετική καριέρα από αυτή που είχε στα αρχικά της σχέδια. Με 1.800.000 followers στο Instagram η Αμερικανίδα καλπάζει στην επιτυχία, κάνοντας παράλληλα την φαντασία των ανδρών μέσω των δεκάδων σέξι φωτογραφιών της να… ξεφεύγει!

Δείτε και κρίνετε και μόνοι σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments