Αθλητισμός

Ομάρ Ελαμπντελαουί: “Φουλάρουν” για την ανανέωσή του στον Ολυμπιακό

Ομάρ Ελαμπντελαουί: “Φουλάρουν” για την ανανέωσή του στον Ολυμπιακό
Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ο αρχηγός των «Ερυθρόλευκων» διάγει μία από τις σταθερές περιόδους του στον Ολυμπιακό, με την σταθερά ανοδική πορεία του να επιβάλει στον σύλλογο άμεση συζήτηση για την επέκταση του συμβολαίου του.

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ο Νορβηγός έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια τα εδραιώσει την παρουσία του στο Λιμάνι. Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκινά πάντα την ενδεκάδα του έχοντας στα δεξιά της αμυντικής διάταξης τον 27χρονο ποδοσφαιριστή. Οι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα την φετινή σεζόν έχουν χαρίσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον παίκτη, βλέποντας στο πρόσωπό του τον ιδανικό ποδοσφαιριστή που μπορεί να εκπροσωπήσει την ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ήταν ένας από τους διακριθέντες των γηπεδούχων. Σταθερός σε όλο το παιχνίδι, ο Νορβηγός κατάφερε να εξουδετερώσει το επιθετικό παιχνίδι του «Δικέφαλου» από τα δεξιά πραγματοποιώντας παράλληλα γρήγορες επελάσεις και στην επίθεση. Στο τέλος της αναμέτρησης, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί σε δηλώσεις του τόνισε πως πρόθεσή του είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο το μήνυμα στην διοίκηση των «Ερυθρόλευκων» προκειμένου να έρθουν κοντά του και να συζητήσουν το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας τους.

Ο 27χρονος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2014 και εκτός του 6μηνου δανεισμού του στην Χαλ το 2017 τον έχει διατηρήσει στο ρόστερ του έχοντας τον στην πλειοψηφία στις βασικές επιλογές. Ο Πέδρο Μάρτινς ήρθε να θεμελιώσει την παρουσία του παίκτη, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. Εκτός από τον Νορβηγό και στον Ολυμπιακό σκέφτονται εδώ και καιρό το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας με τον αρχηγό τους αφού επιθυμούν να τον διατηρήσουν στο Λιμάνι για πολλά χρόνια ακόμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments