Αθλητισμός

ΑΕΚ: Σε αναζήτηση αριστερού μπακ η Ένωση

ΑΕΚ: Σε αναζήτηση αριστερού μπακ η Ένωση
ΑΕΚ: Οι υπάρχουσες λύσεις στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής δεν ικανοποιούν τον Νίκο Κωστένογλου, με τη διοίκηση μετά την αναζήτηση στόπερ να πηγαίνει και σε εξεύρεση ποδοσφαιριστή και στα αριστερά της άμυνας.

ΑΕΚ: Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έχει ακόμη μέλλον για να έρθει, όμως στην Ένωση ήδη σκέφτονται νέους ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το ρόστερ τους. Μετά την αναγκαιότητα στη θέση του στόπερ, διοίκηση και τεχνικό τιμ κρίνουν πως κενό υπάρχει και σε αυτή του αριστερού οπισθοφύλακα, με τους Χουλτ και Λόπες να μην είναι ικανοί να καλύψουν επάξια τη θέση.

Ο τεχνικός διευθυντής των “Κιτρινόμαυρων”, Ίλια Ίβιτς γεμίζει καθημερινά τη λίστα του με νέα ονόματα ποδοσφαιριστών που κρίνονται ικανοί στο να έρθουν και να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα στους στόχους της. Οι επιλογές του Σέρβου διευθυντή πρέπει να διευρυνθούν καθώς εκτός από στόπερ, η ΑΕΚ αναζητά και παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Σύμφωνα με το Sportime, οι Νίκλας Χουλτ και Έλντερ Λόπες – ο καθένας για διαφορετικό λόγο – δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις. Ο Σουηδός φέρεται να βρίσκεται στους παίκτες που υπό προϋποθέσεις θα τεθούν υπό παραχώρηση μιας και το συμβόλαιό του δε συνάδει με την αγωνιστική του κατάσταση. Από την άλλη και ο Έλντερ Λόπες δείχνει τον τελευταίο καιρό να μην πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο, φανερώνοντας ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που τον είχαν συνηθίσει στην Ένωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments