Αθλητισμός

Αμάτο Τσιτσιρέτι: Φήμες για προφορική συμφωνία του με την ΑΕΚ

Αμάτο Τσιτσιρέτι: Φήμες για προφορική συμφωνία του με την ΑΕΚ
Αμάτο Τσιτσιρέτι: Ο Ιταλός εξτρέμ φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ για να φορέσει τη φανέλα της.

Αμάτο Τσιτσιρέτι: Η ΑΕΚ αναζητά παίκτες για να ενισχύσει το ρόστερ της τον Ιανουάριο, με σκοπό να παρουσιαστεί καλύτερη στο νέο έτος και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί από τη φετινή σεζόν. Το όνομα του Ιταλού εξτρέμ βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στο ρεπορτάζ της, με τον ίδιο να έχει ακουστεί παράλληλα και για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα των σπορ», η ΑΕΚ είναι αυτή που φαίνεται να κερδίζει τη «μάχη» για την απόκτηση του.

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο Ίλια Ίβιτς και ο μάνατζερ του Ιταλού παίκτη, Βιτσέντζο Πισακάνε έδωσαν τα χέρια στη συνάντηση που είχαν πριν από μερικές μέρες. Συγκεκριμένα την συμφωνία μετέφεραν οι Ιταλοί ατζέντηδες που γνωρίζουν περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση, λέγοντας ότι η πλευρά του 26χρονου εξτρέμ της Νάπολι έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ. Μάλιστα, όπως τονίζεται, η Νάπολι εν πρόκειται να φέρει αντιρρήσεις για τον εξάμηνο δανεισμό του Τσιτσιρέτι στους «κιτρινόμαυρους», με την προσθήκη μιας οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι.

Αντρέ Σιμόες: Έδωσε εξηγήσεις για τις «μπηχτές»

Η ΑΕΚ πήγε στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με μοναδικό στόχο τη νίκη. Για ένα ημίχρονο έδειχνε ότι μπορεί να τα καταφέρει. Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο έδειξαν τραγική εικόνα και τελικά έχασαν με 3-2. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα σε αυτό το 45λεπτο ήταν το μεγάλο κενό στο χώρο του κέντρου. Αυτό δημιουργήθηκε με την αποχώρηση του Νέναντ Κρίστισιτς. Ο Σέρβος δεν αντιμετώπισε κάποιον τραυματισμό, αλλά ζήτησε να γίνει αλλαγή καθώς ένιωθε ζαλάδες και πονοκέφαλο. Η συγκεκριμένη αφορμή φάνηκε σε πολλούς αστεία. Ένας από αυτούς ήταν και ο Αντρέ Σιμόες.

Ο Πορτογάλος χαφ έκανε κάποιες δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης αφήνοντας αιχμές για τους συμπαίκτες του. «Αυτό που φταίει είναι ότι φοβόμαστε όταν κερδίζουμε. Φοβόμαστε ότι κάτι θα γίνει και θα στραβώσει το παιχνίδι. Είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές που συνεχώς τραυματίζονται, δεν ξέρω γιατί μας συμβαίνουν τόσα προβλήματα.

Αυτό που συνέβη είναι ότι και όταν κερδίζαμε με 2-0 νιώθαμε ότι δεν είχαμε τον έλεγχο της μπάλας. Ξαφνικά δεν είχαμε τον τρόπο να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να διαχειριστούμε το πλεονέκτημα», ήταν τα λόγια του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα αυτές οι δηλώσεις δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ανεπίσημα οι «κιτρινόμαυροι» κάλεσαν τον Σιμόες να δώσει εξηγήσεις για τα λεγόμενα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments