Αθλητισμός

Αμάτο Τσιτσιρέτι: Κόλπο η εμπλοκή του Ολυμπιακού

Αμάτο Τσιτσιρέτι: Κόλπο η εμπλοκή του Ολυμπιακού
Αμάτο Τσιτσιρέτι: Μεταγραφικό τρικ των Ιταλών φέρεται να είναι η εμπλοκή του Ολυμπιακού στην υπόθεση του εξτρέμ της Νάπολι

Ο Αμάτο Τσιτσιρέτι τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται συνεχώς στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Ο Ιταλός αποτελεί διακαή πόθο του Ίλια Ίβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ είναι πολύ κοντά στο αποσπάσει το “ναι” της Νάπολι για τη μετακίνηση του 25χρονου άσου στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της τον παίκτη κερδίζοντας από εκείνον εμπειρία και ταχύτητα στην επίθεση. Από την άλλη πλευρά, ο Ιταλός όντας ανενεργός στη Νάπολι αναζητά την ομάδα που θα πάρει χρόνο συμμετοχής και θα αναγεννήσει την κατά τα άλλα πλούσιο βάσει βιογραφικού καριέρα του.

Βέβαια σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ η ΑΕΚ δεν είναι η μόνη που ενδιαφέρεται για τον Ιταλό εξτρέμ, καθώς στο παιχνίδι της απόκτησής του έχει μπει και ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με το “Φως των Σπορ”, η εμπλοκή του Ολυμπιακού στην υπόθεση Τσιτσιρέτι είναι “κόλπο” ώστε να ανέβει το αγοραστικό ενδιαφέρον για τον 25χρονο Ιταλό εξτρέμ που προσπαθεί να “ξεφορτωθεί” η Νάπολι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments