Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος: Στην Αρμενία με στόχο τη διατήρηση του μομέντουμ

Εθνική Ελλάδος: Στην Αρμενία με στόχο τη διατήρηση του μομέντουμ
Εθνική Ελλάδος: Η Εθνική ομάδα αναμετράται απόψε στο Ερεβάν κόντρα στην Αρμενία με στόχο να συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις για τα προκριματικά του EURO 2020.

Εθνική Ελλάδος: Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα αγωνίζεται σήμερα η Εθνική ομάδα κόντρα στην Αρμενία. Το σύνολο του Φαν’τ Σιπ φιλοξενείται στο Ερεβάν στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του EURO 2020. Στις προηγούμενες υποχρεώσεις της η Εθνική παρουσίασε καλό πρόσωπο με Ιταλία και Βοσνία, παιχνίδια που χάρισαν αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας μετά την εφιαλτική πορεία στα προκριματικά της διοργάνωσης.

Βαθμολογικό κίνητρο μπορεί να μην υπάρχει, ωστόσο οι Έλληνες ποδοσφαιριστές θέλουν τη νίκη απόψε συνεχίζοντας στις καλές εμφανίσεις δείχνοντας πως κάτι νέο γεννιέται στην ομάδα που στόχο έχει πλέον τη συμμετοχή της στα τελικά του Μουντιάλ του 2022 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Κατάρ. Ο Ολλανδός τεχνικός της Εθνικής έχει καταφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα να δημιουργήσει ένα φρέσκο σύνολο που θα μπορέσει μακροπρόθεσμα να θυμίσει παλιές καλές εποχές της “Γαλανόλευκης”.

Αγωνιστικά όσον αφορά την αναμέτρηση με την Αρμενία, ο έμπειρος τεχνικός έχει μονάχα ένα πρόβλημα τραυματισμού και αυτό ακούει στο όνομα του Κάρλος Ζέκα με τον αρχηγό της Κοπεγχάγης να έχει τεθεί εκτός αποστολής από το βράδυ της Δευτέρας. Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τα πλάνα για την ενδεκάδα τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο, ωστόσο, το πιθανότερο είναι να επιλέξει και πάλι σύστημα 4-2-3-1.

Και συγκεκριμένα με Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα με Μπακάκη, Χατζηδιάκο, Σταφυλίδη και Τσιμίκα. Αμυντικά χαφ τους Μπουχαλάκη και Γαλανόπουλο, τριάδα μπροστά τους με Λημνιό, Μπακασέτα και Δώνη και τον Κουλούρη στην κορυφή. Να σημειωθεί πως η Αρμενία παρατάσσεται χωρίς επτά ποδοσφαιριστές της μεταξύ των οποίων και το μεγάλο της αστέρι, τον Μικιταριάν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments