Ειδήσεις

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Ψηλά στη λίστα της Ένωσης ο Σουηδός εξτρέμ

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Ψηλά στη λίστα της Ένωσης ο Σουηδός εξτρέμ
Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Εκτός του Αμάτο Τσιτσιρέτι, ο Ίλια Ίβιτς εξετάζει και άλλες επιλογές για την θέση του ακραίου επιθετικού με τον εξτρέμ της Χάμαρμπι, Μουαμέρ Τάνκοβιτς να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Σέρβου τεχνικού διευθυντή.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και η ΑΕΚ τρέχει μέσω του Ίλια Ίβιτς να προλάβει να ενισχύσει το ρόστερ της με όσο το δυνατόν καλύτερες επιλογές. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής καθημερινά “ξεσκονίζει” τις γνωριμίες του προκειμένου να φέρει στον σύλλογο ποδοσφαιριστές που μπορούν να μπουν άμεσα στα πλάνα του Νίκου Κωστένογλου και να βοηθήσει τον σύλλογο.

Μετά την περίπτωση του Ιταλού επιθετικού Αμάτο Τσιτσιρέτι, στην επιφάνεια έρχεται ένα νέο όνομα ποδοσφαιριστή που βάσει στατιστικός παρουσιάζεται πιο έτοιμος να βοηθήσει. Ο λόγος για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς, τον Σουηδό επιθετικό της Χάμαρμπι. Ο 24χρονος προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τον σουηδικό σύλλογο μετρώντας 14 τέρματα σε 28 συμμετοχές. Σημαντικό πλεονέκτημα για την ΑΕΚ προκειμένου να κάνει δικό της τον παίκτη είναι το υπάρχον συμβόλαιο του Σουηδού με την Χάμαρμπι το οποίο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Live Sport, o Ίλια Ίβιτς προσπαθεί ήδη να έρθει σε επαφές με την πλευρά του παίκτη αλλά και τον σύλλογο από την Σουηδία βάζοντας ταυτόχρονα κάτω και τα οικονομικά της ομάδας του. Τα κατορθώματα του Τάνκοβιτς δεν περνούν απαρατήρητα και στην ΑΕΚ θεωρούν πως ο Σουηδός είναι ο ποδοσφαιριστής που ψάχνουν για τη θέση των εξτρέμ. Ένα παίκτη που να μπορεί να πατάει περιοχή και να δημιουργεί έξτρα κινδύνους σε κλειστές άμυνες τις οποίες συναντά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments