Ελλάδα

Ευελπίδων: Ένταση κατά τη μεταγωγή των συλληφθέντων για τα χθεσινά επεισόδια

Ευελπίδων: Ένταση κατά τη μεταγωγή των συλληφθέντων για τα χθεσινά επεισόδια
Ευελπίδων: Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγο έξω από τα δικαστήρια κατά τη διάρκεια της μεταγωγής των συλληφθέντων για τα χθεσινά επεισόδια.

Ευελπίδων: Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγο έξω από τα δικαστήρια. Άτομα που ανήκουν στον αναρχικό χώρο είχαν συγκεντρωθεί έξω από από την Ευελπίδων κατά τη διάρκεια της μεταγωγής των συλληφθέντων για τα χθεσινά επεισόδια. Θυμίζουμε ότι την Κυριακή η αστυνομία προχώρησε σε 52 προσαγωγές εκ των οποίων οι 32 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να σπρώχνουν τους αλληλέγγυους με σκοπό να τους απομακρύνουν, ενώ έγινε και χρήση χημικών. Την ίδια ώρα υπήρξαν καταγγελίες γονέων συλληφθέντων οι οποίοι διαμαρτύρονταν πως τους χτύπησαν με ασπίδες στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι των ΜΑΤ φέρονται να εξύβρισαν τους συγκεντρωμένους.

Επίθεση των ΜΑΤ στην Ευελπίδων

Επίθεση δέχτηκαν πριν λίγα λεπτά οι συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων από δυνάμεις των ΜΑΤ.Δείτε το βίντεο και διαβάστε περισσότερα εδώ: http://net.xekinima.org/epithesi-ton-mat-sti-sygedrosi-allileggyis-2/

Gepostet von Ξεκίνημα – Διεθνιστική Σοσιαλιστική Οργάνωση am Montag, 18. November 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments