Αθλητισμός

Κώστας Αποστολάκης: “Πέφτουν” οι υπογραφές με Παναθηναϊκό

Κώστας Αποστολάκης: “Πέφτουν” οι υπογραφές με Παναθηναϊκό
Κώστας Αποστολάκης: Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναμένεται το επόμενο διάστημα να προσέλθει στα γραφεία του Παναθηναϊκού προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με το "Τριφύλλι".

Κώστας Αποστολάκης: Αλλαγή στάσης για τον 20χρονο μέσο, καθώς οι σκέψεις αποχώρησης από τους “Πράσινους” φαίνεται πως πλέον ανήκουν στο παρελθόν. Ο Γιώργος Δώνης το τελευταίο διάστημα έχει καταφέρει να αξιοποιήσει τον νεαρό άσσο χρησιμοποιώντας τον σε μια άγνωστη για εκείνον θέση. Η κακή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γιόχανσον αναγκάζει τον Έλληνα τεχνικό να βρει λύσεις στα δεξιά της αμυντικής του γραμμής, με τον Αποστολάκη να καλύπτει τη θέση στον αγώνα κόντρα στη Λάρισα πηγαίνοντας τα εξαιρετικά.

Το παιχνίδι αυτό όπως αποδείχθηκε ήταν αυτό που άλλαξε άρδην το κλίμα μεταξύ παίκτη και ομάδας, με τον 20χρονο να σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά την παραμονή του στον σύλλογο και μετά το καλοκαίρι. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο ταλαντούχος μέσος αναμένεται το επόμενο διάστημα να επισκεφτεί τα γραφεία της “πράσινης” ΠΑΕ προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με το “Τριφύλλι”.

Η υπόθεση του νεαρού δεν είναι η μόνη που απασχολεί τον Παναθηναϊκό. Το “Τριφύλλι” το τελευταίο διάστημα έχει στραφεί στο κομμάτι των ανανεώσεων καθώς μετά τον Αποστολάκη σειρά παίρνουν Διούδης, Δώνης και Κουρμπέλης. Επιπλέον σε συζητήσεις για επέκταση της συνεργασίας τους με τους “Πράσινους” βρίσκονται και οι Ινσούα – Γιόχανσον, με τους δύο αμυντικούς να παρουσιάζονται θετικοί αλλά για την ώρα να μην δίνουν το τελικό “οκ”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments